Van Caiway naar SKP

Direct overstappen

Overstappen naar SKP is eenvoudig

Helaas kan Caiway vanaf 1 maart a.s. geen internet en telefoniediensten op het netwerk van SKP meer leveren in Pijnacker en Delfgauw. Op dit moment ben je al abonnee bij SKP voor televisie. Je kan het huidige tv-abonnement eenvoudig en zonder rompslomp uitbreiden met internet en telefonie.

Voordeel

Als je het tv-abonnement uitbreidt met internet en wellicht telefonie ga je minder betalen dan in de huidige situatie. Daarnaast krijg je van ons korting op je abonnement dat kan doorlopen tot 12 maanden, betaal je geen administratiekosten en krijg je ook gratis installatieservice.

Ontzorgen

Wij willen de overstap naar SKP zou eenvoudig mogelijk maken. Dat betekent dat gratis een monteur van SKP langskomt om het modem van Caiway te vervangen door het SKP modem. Televisie blijft uiteraard hetzelfde! En als je nu ook vaste telefonie bij Caiway hebt, dan nemen wij het huidige 015-nummer gewoon over! Oftewel je zit geen dag zonder tv, internet of telefonie. Zodra je bent overgestapt naar SKP stopt, dan betaal je ook geen abonnementskosten meer bij Caiway.

Aanmelden

Klik hieronder op de button aanmelden en voer je postcode en huisnummer in. Je krijgt dan de beschikbare abonnementen op je adres te zien met tot 12 maanden korting op je abonnment en daarnaast krijg je de gratis installatieservice en betaal je ook geen administratiekosten!

E-mail

Heb je nu een Caiway of Kabelfoon e-mailadres en wil je deze graag behouden na de overstap naar SKP? Dat kan. Caiway biedt een service waarbij je het e-mailadres kan blijven gebruiken. Neem hiervoor contact op met Caiway voordat je overstapt. Zij bieden deze service het eerste jaar gratis. Uiteraard kan je bij SKP ook een nieuw gratis e-mailadres nemen.

Vragen

Heb je vragen met betrekking tot de overstap? Neem dan contact met ons op tijdens kantooruren op 0800-2352249 of stuur een e-mail naar info@skpnet.nl

Aanmelden

Check wat er mogelijk is op jouw adres

Check welke internetsnelheid mogelijk is op jouw adres en ontdek of je toegang hebt tot glasvezel. Met glasvezel bepaal je de basis van je internetabonnement.