Overal TV kijken waar je wilt met supersnel internet

Direct aanmelden

Internet + TV

Geen behoefte aan een telefoonaansluiting? Kies dan voor SKP TV + Internet. Je krijgt dan ons standaard tv-abonnement met meer dan 70 zenders (waarvan meer dan 60 in HD-kwaliteit en 2 in UHD-kwaliteit) en meer dan 70 radiozenders, naar smaak uit te breiden met extra pakketten, en een internetaansluiting met snelheden tot wel 1000 Mbps*. Je bekijkt live televisie via de coaxkabel op zowel ons coaxnetwerk als ons glasvezelnetwerk.

Inbegrepen is de TV2GO app en een premium FRITZ!Box modem met wifi. 

TV2GO op de televisie bekijken?

Maak dan gebruik van een TV2GO box. Deze kan met stembesturing aangestuurd worden en is standaard voorzien van de Google Play Store met een groot aantal apps van streamingdiensten. Heb je een abonnement op één of meerdere van deze streamingdiensten, dan kan je deze ook op de box gebruiken: Disney+, Prime Video, Youtube, Spotify, TuneIn, Film1, HBO Max, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland en meer.

Natuurlijk is het basispakket van SKP beschikbaar, maar ook de extra pakketten kun je zien op TV2GO. De volgende extra pakketten zijn beschikbaar: Premium, Film1, Ziggo Sport Totaal, ESPN Eredivisie, ESPN Compleet en Erotiek.18+ kanalen zijn standaard afgeschermd met een pincode. Extra pakketten zijn eenvoudig te activeren via Mijn SKP.

TV2GO

Met SKP als aanbieder voor internet en tv geniet je van een bijzonder comfortabel televisieaanbod, zowel thuis als in heel Europa.
Gebruik een TV2GO box of installeer de app via één van de app stores. De app is te downloaden in de Apple Store en de Google Play Store en is beschikbaar voor Android en IOS mobiel, Android TV, Google TV en Apple TV. Ook voor de nieuwste Samsung en LG televisies is inmiddels de TV2GO-app te downloaden. 

Met de app kan je overal in de EU tv kijken. Kijk je gewenste programma’s live of neem een duik in al je opgenomen programma’s. Of kijk ons aanbod via tv.tv-2go.nl op de laptop of computer. 

TV2GO is beschikbaar voor abonnees met een televisie en internetabonnement van SKP. Naast het basispakket zijn ook onze extra zenderpakketten via TV2GO te bekijken. Wie ESPN, Ziggo Sport Totaal, Film1, Premium of een Erotiek pakket heeft, kan deze zenders zien in de app of cast ze via een Google Chromecast of via Airplay naar je televisie. Maak je gebruik van de TV2GO box? Dan heb je hierop toegang tot de Google Play store met apps als Disney+, Prime Video, Spotify, TuneIn, Film1, HBO Max, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland, Youtube en meer. Naast landelijke publieke- en commerciële tv-zenders zijn ook regionale en zelfs de lokale tv-zender Telstar TV beschikbaar.

Meer over TV2GO

Tarieven

SKP TV + Internet actietarieven nieuwe klant bij een 2 jaarabonnement; 

Brons (coax, 120 Mbps down / 20 Mbps up) € 31,50,- per maand
Zilver (coax, 300 Mbps down / 40 Mbps up) € 40,- per maand
Goud (coax, 600 Mbps down / 60 Mbps up) € 44,-  per maand
Kristal (glasvezel, 150 Mbps down / 150 Mbps up) € 31,50 per maand
Briljant (glasvezel, 400 Mbps down / 400 Mbps up) € 42,- per maand
Diamant (glasvezel, 1000 Mbps down / 1000 Mbps up) € 50,- per maand
Bekijk tarieven