Onze kracht

We staan voor kwaliteit, daar werken we hard voor en dat wordt gewaardeerd.

Direct aanmelden

Onze Alles-in-1 pakketten

Brons

*€33,00 p/m

Direct aanmelden

*Actietarief.

Binnen 24 uur reactie

Zilver

*€37,00 p/m

Direct aanmelden

*Actietarief.

Binnen 24 uur reactie

Goud

*€47,00 p/m

Direct aanmelden

*Actietarief.

Binnen 24 uur reactie

Kristal

*€33,00 p/m

Direct aanmelden

*Actietarief.

Binnen 24 uur reactie

Briljant

*€43,00 p/m

Direct aanmelden

*Actietarief.

Binnen 24 uur reactie

Diamant

*€56,00 p/m

Direct aanmelden

*Actietarief.

Binnen 24 uur reactie

SKP Alles-in-1 via coax

SKP Alles-in-1 is het aantrekkelijk geprijsde combinatiepakket met digitale televisie, tot 600 Mbps internet en voordelige telefonie. Kies je voor een abonnement van 1 jaar, dan krijg je 6 maanden korting. Je hebt al SKP Alles-in-1 – nu tijdelijk – vanaf € 33,00 per maand bij een tweejarig contract! Kies je voor een tweejarig contract dan krijg je zelfs 12 maanden korting!

Inbegrepen:

 • Kabeltelevisie/ digitale televisie;
 • Radio;
 • Bellen met gratis nummerbehoud;
 • Internet inclusief wifi.

SKP Alles-in-1 via glasvezel

In alle nieuwbouwwijken en bij groot wijkonderhoud legt SKP glasvezel aan tot in de woning. Hierdoor heb je tot wel 1000 Mbps internetsnelheid, wat bij SKP Alles-in-1 wordt aangevuld met digitale televisie en voordelige telefonie. Wel internet, maar geen televisie of telefonie? Ook dat is mogelijk met glasvezel van SKP.

Bij een glasvezelabonnement van SKP heb je ook de optie voor een iTV set-top box. Met deze set-top box kan je televisieprogramma’s pauzeren, opnemen en terugkijken. En ook gebruik maken van begin gemist of uitzending gemist.

Kies je voor een abonnement van 1 jaar, dan krijg je 6 maanden korting. Je hebt al SKP Alles-in-1 via glasvezel – nu tijdelijk – vanaf € 38,00 per maand bij een tweejarig contract. Kies je voor een tweejarig contract dan krijg je zelfs 12 maanden korting!

Alles-in-1

Alles-in-1 Televisie

Scherp beeld, grote zenderkeuze
TV kijken wordt met Alles-in-1 van SKP een bijzondere ervaring. Haarscherp beeld en een uitgebreid standaardaanbod van 71 tv-zenders, waaronder 55+ in HD-kwaliteit. Ben je een voetballiefhebber, sportfanaat, kijk je graag een goede film of heb je kleine kinderen? Stel dan zelf het zenderpakket samen dat het best bij je past. 

Wel of geen decoder
Heb je een tv met ingebouwde DVB-C tuner, dan hoeft je geen aparte decoder aan te schaffen. In sommige gevallen heb je een CAM-module nodig voor de smartcard van de pluspakketten.

Meerdere tv’s
Heb je meerdere tv’s in huis? Geen probleem, een deel van het basispakket is ook analoog beschikbaar voor televisies die niet op een decoder zijn aangesloten. 

Compleet overzicht zenderpakketten
Wil je het standaard zenderpakket uitbreiden met een of meerdere pluspakketten? Hier vind je een compleet zenderoverzicht. Heb je de keuze bepaald, bestel je pluspakket(ten) dan eenvoudig via de zelfservice portal Mijn SKP.

Alles-in-1 Internet

Wordt ’t snel, supersnel of razendsnel?
Internet bij SKP Alles-in-1 is betrouwbaar en snel. Je kan via coax kiezen uit Brons, Zilver of Goud met respectievelijk 120, 300 of 600 Mbps internet. Over glasvezel (in nieuwbouwwijken en bij wijkrenovatie) biedt SKP Kristal, Briljant en Diamant met snelheden van 150, 400 en zelfs 1000 Mbps. Kortom; SKP bied je altijd de snelheid die het best bij je past. Voor gewoon surfen tot online films kijken of gamen.

Draadloos surfen
Internet van SKP wordt compleet met een modem voor draadloos internetten geleverd. Dat betekent zonder kabel toegang tot het internet; met je computer, je laptop en je tablet. En de firewall beschermt je tegen kwaadwillenden. Dat is wel zo veilig! 

Alle pakketten hebben:

 • 6 e-mailadressen (POP3)
 • 1 alias per e-mailadres
 • Mailbox van 1000 Mb
 • Virus- / spamfilter op de SKP-mailserver
 • Webmail

Alles-in-1 Bellen

Altijd een (vaste) voordelige prijs
Met Alles-in-1 van SKP wordt telefoneren een stuk goedkoper. Het basis telefonieabonnement zit gewoon in de Alles-in-1 abonnementskosten. 

Bel je vaak ’s avonds of in het weekend, breid je bundel in dat geval voor € 7,30 per maand uit met ’Daluren’. Ben je een echte veelbeller of wil je van tevoren zekerheid hebben over je belkosten? Kies dan voor de bundel ’Altijd’, voor € 14,50 per maand bel je dan net zo vaak en zo lang als je wilt.

Nummerbehoud
Wil je gratis je huidige telefoonnummer meenemen, vraag dan heel gemakkelijk nummerbehoud aan. Dit kan je doen bij het aanmelden. Eventueel kan je ook een 2e telefoonnummer aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 6,05 per maand. 

Uw telefoon wordt telefooncentrale
Alles-in-1 geeft je telefoon heel wat extra’s:

 • Gratis nummerbehoud
 • Voicemail
 • Wachtgesprek
 • Nummerweergave inkomend
 • Nummeronderdrukking uitgaand
 • Doorschakelen
 • Blokkeren bellen naar 06 of 0900
 • Aanpassen moment doorschakeling naar voicemail (ring time)
 • Gidsvermelding
 • Gratis onderling bellen SKP Alles-in-1 klanten
 • Afrekenen per seconde
 Categorie  Abonnementsprijs  Starttarief  Per minuut vast  Per minuut mobiel 
 Basis€ 0,00€ 0,05 € 0,10€ 0,10
 Daluren€ 7,30€ 0,00€ 0,00€ 0,00
 Altijd€ 14,50€ 0,00€ 0,00 € 0,00

Opmerkingen Daluren: 19.00 – 8.00 uur + weekend. Tarieven gelden voor Nederlandse vaste en mobiele nummers