Onze kracht

SKP-klanten bellen onderling gratis en voor niets!

Direct aanmelden

Onze Alles-in-1 pakketten, incl. telefonie

Brons

*€33,50 p/m

Direct aanmelden

*Actietarief bij 2 jr abonnement.

Zilver

*€42,00 p/m

Direct aanmelden

*Actietarief bij 2 jr abonnement.

Internet Only? Neem dan contact met ons op. 

Goud

*€46,00 p/m

Direct aanmelden

*Actietarief bij 2 jr abonnement.

Kristal

*€33,50 p/m

Direct aanmelden

*Actietarief bij 2 jr abonnement.

Binnen 24 uur reactie

Briljant

*€44,00 p/m

Direct aanmelden

*Actietarief bij 2 jr abonnement.

Binnen 24 uur reactie

Diamant

*€52,00 p/m

Direct aanmelden

*Actietarief bij 2 jr abonnement.

Binnen 24 uur reactie

SKP Alles-in-1 incl. telefonie!

SKP Alles-in-1 is het aantrekkelijk geprijsde combinatiepakket met digitale televisie, supersnel internet en voordelige telefonie. Kies je voor een abonnement van 1 jaar, dan krijg je 6 maanden korting. Kies je voor een tweejarig contract dan krijg je zelfs 12 maanden nóg hogere korting! Je hebt al SKP Alles-in-1 – nu tijdelijk – vanaf € 31,50 per maand. En SKP-klanten bellen onderling gratis dus vertel het al je vrienden en familie! Geen vaste telefoon nodig? Kies dan voor Internet+Televisie en bespaar op je maandelijkse kosten. 

Inbegrepen:

 • Digitale televisie
 • Radio
 • Gratis bellen tussen SKP-klanten!
 • Internet inclusief supersterk wifi

SKP Alles-in-1 via glasvezel

In Nootdorp, de meeste nieuwbouwwijken in Pijnacker/Delfgauw én bij groot wijkonderhoud legt SKP glasvezel aan tot in de woning. Hierdoor heb je tot wel 1Gb internetsnelheid, wat bij SKP Alles-in-1 wordt aangevuld met digitale televisie en voordelige telefonie. Wel internet, maar geen televisie of telefonie? Ook dat is mogelijk met glasvezel van SKP.

Bij een abonnement van SKP heb je ook de optie voor een TV2GO box. Met deze box kan je televisieprogramma’s pauzeren, opnemen, terugkijken of gebruik maken van de apps in de Google Play store. 

Kies je voor een abonnement van 1 jaar, dan krijg je 6 maanden korting. Kies je voor een tweejarig contract dan krijg je zelfs 12 maanden korting!

Alles-in-1

Alles-in-1 Televisie

Scherp beeld, grote zenderkeuze
TV kijken wordt met Alles-in-1 van SKP een bijzondere ervaring. Haarscherp beeld en een uitgebreid standaardaanbod van meer dan 70 tv-zenders, waaronder meer dan 55 in HD-kwaliteit. Ben je een voetballiefhebber, sportfanaat, kijk je graag een goede film of heb je kleine kinderen? Stel dan zelf het zenderpakket samen dat het best bij je past. 

Wel of geen decoder
Heb je een tv met ingebouwde DVB-C tuner, dan hoeft je geen aparte decoder aan te schaffen. In sommige gevallen heb je een CAM-module nodig voor de smartcard van de pluspakketten.

Meerdere tv’s
Heb je meerdere tv’s in huis? Geen probleem, een deel van het basispakket is ook analoog beschikbaar voor televisies die niet op een decoder zijn aangesloten. 

Compleet overzicht zenderpakketten
Wil je het standaard zenderpakket uitbreiden met een of meerdere pluspakketten? Hier vind je een compleet zenderoverzicht. Heb je de keuze bepaald, bestel je pluspakket(ten) dan eenvoudig via de zelfservice portal Mijn SKP.

Met SKP als aanbieder voor internet en tv geniet je van een bijzonder comfortabel televisieaanbod, zowel thuis als in heel Europa. Gebruik een TV2GO box of installeer de app via één van de app stores. De app is te downloaden in de Apple Store en de Google Play Store en is beschikbaar voor Android en IOS mobiel, Android TV, Google TV en Apple TV. Begin 2023 volgen de Smart TV apps voor Samsung en LG.

Met de app kan je overal in de EU tv kijken. Kijk je gewenste programma’s live of neem een duik in al je opgenomen programma’s. Of kijk ons aanbod via tv.tv-2go.nl op de laptop of computer.

TV2GO is beschikbaar voor abonnees met een televisie en internetabonnement van SKP. Naast het basispakket zijn ook onze extra zenderpakketten via TV2GO te bekijken. Wie ESPN, Ziggo Sport Totaal, Film1, Premium of een Erotiek pakket heeft, kan deze zenders zien in de app of cast ze via een Google Chromecast of via Airplay naar je televisie. Maak je gebruik van de TV2GO box? Dan heb je hierop toegang tot de Google Play store met apps als Disney+, Prime Video, Spotify, TuneIn, Film1, HBO Max, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland, Youtube en meer. Naast landelijke publieke- en commerciële tv-zenders zijn ook regionale en zelfs de lokale tv-zender Telstar TV beschikbaar.

De TV2GO boxen zijn verkrijgbaar bij onze servicepunten Roboweb en Jotronics.

Lees meer over TV2GO

Alles-in-1 Internet

Wordt ‘t snel, supersnel of razendsnel?
Internet bij SKP Alles-in-1 is betrouwbaar en snel. Je kan via coax kiezen uit Brons, Zilver of Goud met respectievelijk 120, 300 of 600 Mbps internet. Over glasvezel (in Nootdorp, nieuwbouwwijken en bij wijkrenovatie) biedt SKP Kristal, Briljant en Diamant met snelheden van 150, 400 en zelfs 1000 Mbps. Kortom; SKP bied je altijd de snelheid die het best bij je past. Voor gewoon surfen tot online films kijken of gamen.

Draadloos surfen
Internet van SKP wordt compleet met een modem voor draadloos internetten geleverd. Dat betekent zonder kabel toegang tot het internet; met je computer, je laptop en je tablet. En de firewall beschermt je tegen kwaadwillenden. Dat is wel zo veilig! 

Alle pakketten hebben:

 • 6 e-mailadressen (POP3)
 • 1 alias per e-mailadres
 • Mailbox van 1000 Mb
 • Virus- / spamfilter op de SKP-mailserver
 • Webmail

Alles-in-1 Bellen

Altijd een (vaste) voordelige prijs
Met Alles-in-1 van SKP wordt telefoneren een stuk goedkoper. Het basis telefonieabonnement zit gewoon in de Alles-in-1 abonnementskosten. En SKP-klanten bellen onderling zelfs gratis!

Bel je vaak ’s avonds of in het weekend, breid je bundel in dat geval voor € 8,50 per maand uit met ’Daluren’. Ben je een echte veelbeller of wil je van tevoren zekerheid hebben over je belkosten? Kies dan voor de bundel ’Altijd’, voor € 16,50 per maand bel je dan net zo vaak en zo lang als je wilt.

Uiteraard kun je ook kiezen voor Televisie+Internet zónder telefonie. In dat geval betaal je per maand minder voor je abonnement. 

Nummerbehoud
Wil je gratis je huidige telefoonnummer meenemen, vraag dan heel gemakkelijk nummerbehoud aan. Dit kan je doen bij het aanmelden. Eventueel kan je ook een 2e telefoonnummer aanvragen. De kosten hiervoor bedragen € 7,50 per maand. 

Uw telefoon wordt telefooncentrale
Alles-in-1 geeft je telefoon heel wat extra’s:

 • Gratis onderling bellen tussen SKP-klanten
 • Gratis nummerbehoud
 • Voicemail
 • Wachtgesprek
 • Nummerweergave inkomend
 • Nummeronderdrukking uitgaand
 • Doorschakelen
 • Blokkeren bellen naar 06 of 0900
 • Aanpassen moment doorschakeling naar voicemail (ring time)
 • Gidsvermelding
 • Afrekenen per seconde
 Categorie   Abonnementsprijs   Starttarief   Per minuut vast   Per minuut mobiel 
 Basis Incl. bij Alles-in-1 € 0,08 € 0,12 € 0,12
 Daluren €8,50 € 0,00 € 0,00 € 0,00
 Altijd €16,50 € 0,00 € 0,00  € 0,00

Opmerkingen Daluren: 19.00 – 8.00 uur + weekend. Tarieven gelden voor Nederlandse vaste en mobiele nummers