Overal televisie kijken

Met TV2GO heb je je TV overal bij de hand.

Bekijk de beschikbaarheid Direct aanmelden

TV2GO

Met SKP als aanbieder voor internet en tv geniet je van een bijzonder comfortabel televisieaanbod, zowel thuis als in heel Europa.
Gebruik een TV2GO box of installeer de app via één van de app stores. De app is te downloaden in de Apple Store en de Google Play Store en is beschikbaar voor Android en IOS mobiel, Android TV, Google TV, Apple TV, Samsung Tizen en LG WebOS.

Met de app kan je overal in de EU tv kijken. Kijk je gewenste programma’s live of neem een duik in al je opgenomen programma’s. Of kijk ons aanbod via tv.tv-2go.nl op de laptop of computer. 

TV2GO is beschikbaar voor abonnees met een televisie en internetabonnement van SKP. Naast het basispakket zijn ook onze extra zenderpakketten via TV2GO te bekijken. Wie ESPN, Ziggo Sport Totaal, Film1, Premium of een Erotiek pakket heeft, kan deze zenders zien in de app of cast ze via een Google Chromecast of via Airplay naar je televisie. Maak je gebruik van de TV2GO box? Dan heb je hierop toegang tot de Google Play store met apps als Disney+, Prime Video, Spotify, TuneIn, Film1, HBO Max, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland, Youtube en meer. Naast landelijke publieke- en commerciële tv-zenders zijn ook regionale en zelfs de lokale tv-zender Telstar TV beschikbaar.

De TV2GO boxen zijn verkrijgbaar op ons kantoor aan de Korteweg 5a in Pijnacker, of bij onze servicepunten Roboweb en Jotronics.

Interactieve programmagids – Alles op het scherm

Met de interactieve programmagids van TV2GO heb je altijd een overzicht van huidige, aankomende en afgelopen programma’s – tot 14 dagen vooruit en tot 7 dagen terug.

Hoogtepunten – Altijd wat leuks te zien

Teveel om naar te kijken? Bekijk de meest bekeken programma’s en films van de dag om niks meer aan je voorbij te laten gaan.

Stembesturing – Vertel de tv welke actie er uitgevoerd moet worden

Met stembesturing kan je via de afstandsbediening opdrachten geven zoals: Ga naar RTL 4.

Herstarten – Uitzending gemist

Met de herstartfunctie kan je eenvoudig een lopend programma vanaf het begin starten.

Pauzeren – Ontspannen naar televisie kijken

Er even tussenuit? Met de pauzeerfunctie kan je een lopend programma met een druk op de knop pauzeren. Je kan later het programma hervatten vanaf het laatste kijk moment.

Terug of vooruit spoelen – Skip naar jouw favoriete scene

Een film terugspoelen naar de gewenste scene of het programma helemaal vanaf het begin kijken. Met de doorspoel functies skip je handig snel door naar jouw kijk moment.

Opnemen in de cloud – Meerdere uitzendingen tegelijkertijd?

Met de opnamefunctie kan je zoveel programma’s tegelijk opnemen als je wilt. En dit met een opslagcapaciteit van 250 opnames! Wil je alle uitzendingen van je favoriete serie dit seizoen opnemen? Ook dat kan met een druk op de knop. Dan weet je zeker dat je geen uitzending mist! Films, series of programma’s  worden overzichtelijk in categorie weggezet bij je eigen Opnames in de cloud.

TV2GO box – TV kijken zoals het bedoeld is

De app is standaard inbegrepen voor alle televisie + internet abonnees van SKP. Optioneel zijn er tot wel 3 boxen tegelijk af te nemen om iedere kamer te voorzien van je eigen interactieve televisie. Zo maak je iedere TV SMART. Super handig om meteen al jouw streamingsdiensten hierop te installeren, geen telefoon of extra afstandsbediening meer nodig. 

Hoe inloggen?

Download de app via de Apple Store of de Google Play store. De naam van de app is TV-2GO.

Om de app te gebruiken heb je login gegevens nodig. De login gegevens kan je zelf opvragen via Mijn SKP. In Mijn SKP wordt gevraagd een wachtwoord en pincode op te geven, waarna de gegevens worden getoond. De login gegevens voer je in op de app of set-top box en daarna kijk je televisie.

Meer ondersteuning op SKP TV2GO en een uitleg van de installatie? Ga naar de support pagina. Check het TV2GO zenderoverzicht voor het complete TV aanbod.