Uitbreiding van je abonnement met ESPN

Kies nu voor uitbreiding van je abonnement bij SKP met ESPN Eredivisie. ESPN Eredivisie kijk je al voor slechts € 7,95 per maand. Als je nu kiest voor 12 maanden ESPN Eredivisie, kijk je de eerste 3 maanden gratis naar live voetbalwedstrijden en in full-HD!

ESPN Eredivisie is hét live voetbalkanaal van Nederland. Krijg toegang tot drie kanalen en kijk iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen onder leiding van presentatoren als Jan Joost van Gangelen, Milan van Dongen en Fresia Cousiño Arias. Zij worden bijgestaan door een team van deskundige analisten met onder meer Kenneth Perez, Ronald de Boer, Arnold Bruggink en Hans Kraay jr. Naast de Eredivisie is er nog meer Nederlands topvoetbal te zien met veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Vrouwen Eredivisie, de Tweede Divisie en uiteraard het KNVB Bekertoernooi.

Naast de tv-kanalen, kan je de wedstrijden ook kijken op uw mobiel met de ESPN Watch app of de SKP iTV app! Abonnees die reeds ESPN Eredivisie hebben, kunnen ook meedoen. Door het invullen, verlengen zij het Eredivisie abonnement met 12 maanden.

Voor dit pakket heb je minimaal een televisieabonnement van SKP nodig, een smartcard en eventueel een CAM-module. De smartcard en CAM-module zijn te koop bij één van de SKP Servicepunten.

Om in aanmerking te komen voor deze actie vragen wij je onderstaande gegevens in te vullen en te versturen. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per email.