Vanaf juni levert SKP ook supersnel internet en glasheldere tv via glasvezel op 8.000 adressen in Nootdorp. Om de dienstverlening goed te ondersteunen, breidt SKP haar servicepunten uit met RoBoWeb in Pijnacker en Arco Computers in Nootdorp.


Wolff TV in Pijnacker was jarenlang een belangrijk servicepunt voor SKP. Deze bekende winkel voor elektronica, kabels, lampen, printerinkt en natuurlijk voor de materialen van SKP, stopt per 1 juli. SKP is blij een geschikt vervangend servicepunt te hebben gevonden in RoBoWeb – Computer & Laptopspecialist aan de Boezemweg 6A in Pijnacker.


RoBoWeb heeft vele jaren ervaring met computers, wifi en netwerken voor zowel consumenten als zakelijke klanten. Daarnaast verzorgen zij installatie en reparaties. In combinatie met de winkel op de Boezem zijn zij een goede vervanger van Wolff TV voor SKP. Binnenkort kunnen abonnees bij RoBoWeb terecht voor modems, smartcards of een nieuw abonnement.


SKP ook naar Nootdorp
De afgelopen jaren heeft SKP vele verzoeken gekregen van bewoners om ook diensten in Nootdorp te gaan aanbieden. Rond 1 juni gaat dat gebeuren en levert SKP ook internet, televisie en telefonie via glasvezel in Nootdorp. Het aantal adressen waar SKP razendsnel internet en glasheldere tv kan aanbieden via glasvezel, gaat daardoor met ruim 8.000 omhoog.


Nieuwe servicepartner
Met deze uitbreiding van het netwerk is het belangrijk voor SKP om ook een ervaren servicepartner in Nootdorp te hebben. Per 1 juni is dat Arco Computers, een bekend bedrijf voor menig inwoner van Nootdorp. Arco Computers is gespecialiseerd in reparatie, verkoop en installatie van computers en laptops. Daarnaast leggen ze netwerken en computerinstallaties aan en hebben zij ruime ervaring met het verhelpen van wifi-problemen. Met deze kennis en ervaring is Arco Computers een goede aanvulling als servicepartner voor SKP.


In deze nieuwe situatie heeft SKP als servicepunten Jotronics in Delfgauw, Electroworld van Dijk en RoBoWeb in Pijnacker. Daarnaast als servicepartner (zonder winkel) StarWorx in Delfgauw en Arco Computers in Nootdorp.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.