22/03 De onderhoudswerkzaamheden zijn afgerond. Er zijn diverse aanvoer glasvezelverbindingen omgelegd naar een nieuwe glasvezelkabel. In Klapwijk is een wijkversterker (node) vervangen wegens een defecte uitgang.

In de nacht van dinsdag 21 maart op woensdag 22 maart a.s. voert SKP werkzaamheden uit aan het netwerk in diverse wijken te Pijnacker. Hierdoor kan de verbinding van de televisie, het internet en telefonie onderbroken worden tussen 00:00 uur en 07:00 uur. Wij doen uiteraard ons best om de onderbrekingen in deze periode zo kort mogelijk te houden.

Na afloop van de werkzaamheden start het modem automatisch opnieuw op en herstelt de verbinding zich. Gebeurt dit onverhoopt niet, herstart dan het modem handmatig door de stekker 20 seconden uit het stopcontact te halen.

Om overlast zoveel mogelijk te voorkomen, voeren wij deze werkzaamheden ‘s nachts uit. Mocht je toch hinder ondervinden, dan bieden wij bij voorbaat onze excuses aan. Zijn er nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice via 0800-2352249.🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.