De werkzaamheden zijn succesvol afgerond. Het wijkcentrum draait op de nieuwe stroomaanvoer van Stedin.

In de ochtend van dinsdag 19 september voert Stedin werkzaamheden uit aan de stroomvoorziening van de SKP wijkkast. De stroomvoorziening wordt overgezet naar een nieuw aangelegd netwerk vanwege veelvuldig uitval op deze locatie. Er is een monteur van SKP aanwezig met een noodstroomvoorziening om onze diensten in bedrijf te houden. We verwachten twee onderbrekingen van enkele minuten voor het omschakelen van de stroomvoorziening. Hierdoor kan de verbinding van de televisie, het internet en telefonie onderbroken worden tussen 08:00 uur en 12:00 uur. Wij doen uiteraard ons best om de onderbrekingen in deze periode zo kort mogelijk te houden.

Na afloop van de werkzaamheden start het modem automatisch opnieuw op en herstelt de verbinding zich. Gebeurt dit onverhoopt niet, herstart dan het modem handmatig door de stekker 20 seconden uit het stopcontact te halen.

Mocht je hinder ondervinden, dan bieden wij bij voorbaat onze excuses aan. Zijn er nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice via 0800-2352249.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.