Overal televisie kijken

Met SKP iTV heb je de TV overal bij de hand.

Bekijk de beschikbaarheid Direct aanmelden

SKP iTV

Je kan nu de vernieuwde app op je smartphone of tablet downloaden. De app is beschikbaar in de Apple App Store, de Google Play Store, Android TV en in de Amazon Appstore (Amazon Fire TV). Met de app kan je overal in de EU tv-kijken. Kinderen kijken onderweg dus hun series, live tv, programma’s terugkijken of naar opnames. Het kan allemaal met SKP iTV!SKP heeft ook een iTV set-top box beschikbaar die je op de televisie kan aansluiten. Deze set-top box is beschikbaar voor onze coax- en glasvezelabonnees!

Naast landelijke publieke- en commerciele tv-zenders, zijn ook regionale en zelfs de lokale tv-zender Telstar TV beschikbaar op SKP iTV. SKP iTV is beschikbaar voor Alles-in-1 abonnees met internet en televisie.

Naast het basispakket, zijn ook de extra televisiepakketten beschikbaar. Wie ESPN Eredivisie of Compleet, Ziggo Sport Totaal, Film1 of het Erotiekpakket heeft, kan deze zenders zien in de SKP iTV app. Ook zijn er een groot aantal radiozenders met o.a. de Stingray Music themazenders.

Interactieve programmagids – Alles op het scherm

Met de interactieve programmagids van SKP iTV heb je altijd een overzicht van huidige, aankomende en afgelopen programma’s – tot 14 dagen vooruit en tot 7 dagen terug.

Herstarten – Uitzending gemist

Met de herstartfunctie kan je eenvoudig een lopend programma vanaf het begin starten.

Pauzeren en spoelen – Ontspannen naar televisie kijken

Met de pauzeerfunctie kan je een lopend programma met een druk op de knop pauzeren. Je kan later het programma hervatten, het programma terugspoelen naar de gewenste scene of het programma helemaal vanaf het begin kijken.

Opnemen – Meerdere uitzendingen tegelijkertijd?

Met de opnamefunctie kan je zoveel programma’s tegelijk opnemen als je wilt. En dit met een opslagcapaciteit van standaard 100 uur. Wil je alle uitzendingen van je favoriete serie dit seizoen opnemen? Ook dat kan met SKP iTV. Dan weet je zeker dat je geen uitzending mist!

Persoonlijke herinneringsfunctie – Uw programma begint

Met de herinneringsfunctie ga je de start van de ingestelde programma’s niet meer missen. Zet een herinnering op voor een programma dat nog niet afspeelt.

Hoe inloggen?

Je moet eerst de nieuwe app downloaden via de App Store, Play Store of Amazon App Store. De naam van de app is SKP iTV. Om de app te activeren heb je een activeringscode nodig voor SKP iTV. De activeringscode kan je zelf opvragen via Mijn SKP. In Mijn SKP wordt u gevraagd een pincode op te geven, waarna de activeringscode wordt getoond. Deze activeringscode voer je in de app en daarna kijk je televisie. De volledige SKP iTV handleiding, een uitleg van de basisfuncties en de beschikbare zenders is terug te vinden op: Handleidingen