FOX Sports Eredivisie

3 zenders FOX Sports Eredivisie + 1 HD-zender, voor € 7,50 per maand.

FOX Sports Eredivisie is het live voetbalkanaal van Nederland. Kijk met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen van Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Milan van Dongen. Zij worden bijgestaan door een team van deskundige analisten met onder meer Kenneth Perez, Ronald de Boer, Arnold Bruggink en Hans Kraaij jr. Naast de Eredivisie is er nog meer Nederlands topvoetbal te zien met veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie en het KNVB Bekertoernooi.

Op FOX Sports Eredivisie kijk je naar de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via FOX Sports Vandaag. In Keuken Kampioen Divisie Live zie je in een schakelprogramma de belangrijkste momenten uit deze competitie. Op zaterdagavond kijk je naar De Eretribune met Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer waarin de live Eredivisiewedstrijd van 19:45 uur centraal staat. In De Tafel van Kees op zondagochtend en Natafelen op maandagavond nemen Kees Jansma en diverse gasten het voetbalweekend nog eens in zijn geheel door.

Volg verder wekelijks jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires via FOX Sports Doc. Met FOX Sports Eredivisie mis je dus geen moment van het allerbeste Nederlandse voetbal.

FOX Sports GO

Als abonnee van FOX Sports heb je gratis toegang tot FOX Sports GO. Hiermee kijk je FOX Sports op je tv, pc, laptop, tablet, smartphone, smart tv en Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens in de EU op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met FOX Sports GO heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van FOX Sports!

Voordeel met FOX Sports International

In combinatie met FOX Sports International krijgt u nationaal én internationaal topvoetbal op 5 zenders voor slechts € 15,- of kies voor een combinatiepakket met Ziggo Sport Totaal voor slechts € 20,-!

Voor dit pakket heeft u een smartcard en eventueel een CAM-module nodig. Deze zijn te koop bij één van de SKP Servicepunten.

Activeer dit pakket

Kanaal Digitaal HD Analoog
FOX Sports 1 269
FOX Sports 2 271
FOX Sports 3 273
FOX Sports 1 HD 469