FOX Sports Compleet

5 zenders met nationaal én internationaal topvoetbal én 2 HD-zenders voor slechts € 15,-

FOX Sports is het sportkanaal van Nederland. De zenders FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International brengen u elke dag het beste op nationaal en internationaal sportgebied.

FOX Sports Eredivisie

Op FOX Sports Eredivisie kijk je met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie en het KNVB Bekertoernooi.

Verder zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via FOX Sports Vandaag. In Keuken Kampioen Divisie Live zie je in een schakelprogramma de belangrijkste momenten uit deze competitie. Op zaterdagavond kijk je naar De Eretribune met Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer waarin de live Eredivisiewedstrijd van 19:45 uur centraal staat. In De Tafel van Kees op zondagochtend en Natafelen op maandagavond nemen Kees Jansma en diverse gasten het voetbalweekend nog eens in zijn geheel door. Volg verder wekelijks jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires via FOX Sports Doc.

FOX Sports International

Met FOX Sports International kijk je naar de beste internationale topsporten. Kijk met drie kanalen naar live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en UEFA Europa League. Verder volg je live de Zuid-Amerikaanse bekertoernooien Copa Libertadores en Copa Sudamericana en de supercups van Duitsland, Engeland en Spanje.

Maar FOX Sports International is meer dan voetbal. Kijk live naar de belangrijkste tennistoernooien uit de WTA en ATP World Tour met de beste tennissers van de wereld. Bovendien kijk je op FOX Sports International naar grote Amerikaanse sportcompetities, met tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL.

FOX Sports GO

Als abonnee van FOX Sports heb je gratis toegang tot FOX Sports GO. Hiermee kijk je FOX Sports op je tv, pc, laptop, tablet, smartphone, smart tv en Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens in de EU op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met FOX Sports GO heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van FOX Sports!

Voordeel
De ware voetbalfan kiest natuurlijk voor FOX Sports Eredivisie én FOX Sports International. Voor beide pakketten samen, met dus 5 zenders in totaal, betaalt u slechts € 15,- (in plaats van € 17,50)

Voor dit pakket heeft u een smartcard nodig. Deze is te koop bij één van de SKP Servicepunten.

Activeer dit pakket

 

Kanaal Digitaal HD Analoog
FOX Sports 1 269
FOX Sports 4 270
FOX Sports 2 271
FOX Sports 5 272
FOX Sports 3 273
FOX Sports 6 274
FOX Sports 1 HD 469
FOX Sports 4 HD 470