Film1

4 digitale full-HD TV-zenders voor de echte bioscoopervaring, voor € 14,15 per maand.

Altijd een goede film!

Voor een geweldige samenstelling van premières,  nieuwe films en klassiekers zonder limiet is er maar één keuze: Film1. Zonder onderbrekingen van reclames ongelimiteerd films kijken op één van onze vier zenders of on demand op je TV, tablet of smartphone. Je kijkt Film1 in Nederland, maar ook over de grens zolang het binnen Europa is.

Onbeperkt en reclamevrij genieten van de beste films

Het aanbod van Film1 is zeer breed. Kijk naar premières, de nieuwste films én klassiekers. Allemaal in zeer goede beeld- en geluidskwaliteit en zonder onderbrekingen van reclames.

Houd je van harde actiefilms of lig je liever dubbel van het lachen? Film1 heeft vier themazenders die je helpen om de film te vinden van jouw favoriete genre. Vierentwintig uur per dag. Of je een comfortabele en rustige avond thuis wil met de familie, wilt genieten van een mooie arthouse film of meegesleept wil worden door een sterke dramafilm. Een ruime keuze aan films in alle genres.

Je vindt het allemaal op één van de themakanalen van Film1: Film1 Première, Film1 Action, Film1 Drama en Film1 Family.

Bekijk de beste films on demand, waar en wanneer je wilt!

Wil je niet wachten tot je favoriete film start? Met de Film1 App heb je altijd en overal toegang tot Film1. Bekijk de mooiste films van alle genres op je computer, laptop, tablet of smartphone. De Film1 App is ook te gebruiken met Chromecast. Via de volgende link kan u de Film1 App downloaden:

Apple App Store

Google Play Store

De online TV-gids van Film1

De online TV-gids van Film1 toont je direct welke film, op welk tijdstip en welke zender speelt. Daarnaast zie je welke films binnenkort op Film1 in première gaan. Met de Film1 tv-gids is er altijd een film om naar uit te kijken.

Overal in de EU beschikbaar

Stream alle Film1 films binnen de Europese Unie via de Film1 App of de Film1 website. De filmkwaliteit over de grens is wel afhankelijk van de lokale internetverbinding.

Voordeel in combinatie met Ziggo Sport Totaal

In combinatie met Ziggo Sport Totaal betaal je voor beide zenders samen slechts € 21,75 per maand in plaats van € 28,30!

Voor dit pakket heb je een smartcard en eventueel een CAM-module nodig. Deze is te koop bij één van de SKP Servicepunten.

 

 

Activeer dit pakket

 

Kanaal Digitaal HD Analoog
Film1 Premiere 249
Film1 Action 250
Film1 Family 251
Film1 Drama 252