ESPN Eredivisie

3 zenders ESPN Eredivisie in SD en Full-HD, voor € 5,00 per maand.

ESPN Eredivisie is hét live voetbalkanaal van Nederland. Krijg toegang tot drie kanalen en kijk iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen onder leiding van presentatoren als Jan Joost van Gangelen, Milan van Dongen en Fresia Cousiño Arias. Zij worden bijgestaan door een team van deskundige analisten met onder meer Kenneth Perez, Ronald de Boer, Arnold Bruggink en Hans Kraay jr. Naast de Eredivisie is er nog meer Nederlands topvoetbal te zien met veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Vrouwen Eredivisie, de Tweede Divisie en uiteraard het KNVB Bekertoernooi. De zender ESPN 1 welke onderdeel is van dit pakket, zit ook standaard in het Basispakket*.

Op ESPN Eredivisie kijk je naar de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg verder jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS. Met ESPN Eredivisie mis je dus geen moment van het allerbeste Nederlandse voetbal.

ESPN WATCH
Als abonnee van ESPN heb je gratis toegang tot ESPN WATCH. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN WATCH heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN! Natuurlijk zie je ESPN ook op de SKP iTV app.
 

Voordeel met Ziggo Sport Totaal

Kies voor een combinatiepakket met Ziggo Sport Totaal dan kijk je voor slechts € 18,95!

Voor dit pakket heb je een smartcard en eventueel een CAM-module nodig. Deze zijn te koop bij één van de SKP Servicepunten.

Activeer dit pakket

Kanaal Digitaal HD Analoog
ESPN 269 669
ESPN 2 270 670
ESPN 3 271 671