ESPN Compleet

6 zenders met nationaal én internationaal topvoetbal in SD en Full-HD voor slechts € 15,95

ESPN is het sportkanaal van Nederland. De zenders binnen ESPN Eredivisie en ESPN International brengt je elke dag het beste op nationaal en internationaal sportgebied.


ESPN Eredivisie
Op ESPN Eredivisie kijk je met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie, Vrouwen Eredivisie en het KNVB Bekertoernooi.
Verder zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.


ESPN International
Met ESPN International kijk je naar internationale topsport. Kijk met drie kanalen naar live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League. Verder volg je live de verrichtingen van de Nederlanders in de Major League Soccer.
Maar ESPN International is meer dan voetbal. Kijk live naar mooie tennistoernooien uit de WTA Tour met de beste tennissers van de wereld. Bovendien kijk je op ESPN International naar grote Amerikaanse sportcompetities, met tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL.


ESPN WATCH
Als abonnee van ESPN heb je gratis toegang tot ESPN WATCH. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN WATCH heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

Voordeel
De ware voetbalfan kiest natuurlijk voor ESPN Eredivisie én ESPN International. Voor beide pakketten samen, met dus 6 zenders in totaal, betaal je slechts € 15,95 (in plaats van € 18,90)

Voor dit pakket heb je een smartcard nodig. Deze is te koop bij één van de SKP Servicepunten.

Activeer dit pakket

 

Kanaal Digitaal HD Analoog
ESPN 269 669
ESPN 2 270 670
ESPN 3 271 671
ESPN 4 272 672
ESPN 5 273 673
ESPN 6 274 674