Over SKP

Radio/televisie

SKP biedt een compleet pakket (digitale) televisie en radio. U heeft wel de mogelijkheid om uw pakket uit te breiden met een van onze pluspakketten.

Internet

De kabel is ook geschikt voor een snelle internetverbinding en heeft ADSL zelfs ruimschoots ingehaald. SKP biedt internet sinds oktober 2012 ook aan in combinatie met televisie en telefonie in het aantrekkelijke SKP 3in1-pakket. Doordat de stichting geen winstoogmerk heeft, zijn de tarieven zeer concurrerend.

Glasvezel

In een aantal omringende gemeenten is of wordt glasvezel tot in de woning aangelegd. Om te voorkomen dat het kabelnetwerk in Pijnacker onnodig snel wordt afgeschreven en om ervoor te zorgen dat de tarieven voor de abonnees aantrekkelijk blijven, heeft SKP ervoor gekozen om niet in één keer een miljoeneninvestering te doen maar de komende jaren geleidelijk te verglazen. Dit betekent niet dat Pijnacker achter de feiten aanloopt. Coax is de komende jaren nog prima in staat om op snelheid te concurreren met glasvezel en bovendien is zo'n 90% van het totale netwerk al 'in glas' uitgevoerd. Bij nieuwbouwprojecten wordt dit direct tot aan de voordeur doorgelegd en daar waar in het dorp de straat opengaat voor werkzaamheden, bekijkt SKP of er direct voorbereidingen kunnen worden getroffen voor het aanleggen van glasvezel zodat op termijn de straat en voortuinen niet opnieuw open hoeven.