EK Voetbal te zien bij SKP in 4K - Ultra HD

EK Voetbal te zien bij SKP in 4K - Ultra HD

SKP geeft vanaf 1 juni het tijdelijke kanaal NPO1 4K aan alle tv-abonnees door. NPO biedt op het tijdelijke kanaal deze zomer wedstrijden van het EK voetbal aan in 4K- Ultra HDTV beeldkwaliteit met Dolby Digital 5.1 audio.

Deze tijdelijke zender zie je op kanaal 701.

Om deze tijdelijke zender te kunnen ontvangen dient er wel gebruik te worden gemaakt van een UHD-TV en dient de TV middels de coaxkabel te zijn aangesloten. De tijdelijke zender komt niet beschikbaar in SKP iTV.

Als er meerdere wedstrijden gelijktijdig worden uitgezonden, op NPO 3, dan zal deze 2e wedstrijd dus niet in 4K uitgezonden worden. Dit laatste geldt ook voor alle overige evenementen zoals Tour de France en Olympische Spelen. Deze zullen door NPO niet in 4K worden aangeboden. Het tijdelijke kanaal NPO 1 4K stopt dan ook direct na afloop van het EK voetbal. Teletekst of gesproken ondertiteling is voor deze tijdelijk 4K zender niet beschikbaar.

Zie je deze zender niet? De zender is alleen te bekijken als je een UHD of 4K televisie hebt.

Heb je wel een UHD of 4K televisie en zie je zender niet? Stel dan de tv-zenders opnieuw in via de handleiding op onze website: handleiding instellen tv