Dit najaar op Ziggo Sport Totaal bij SKP

Dit najaar op Ziggo Sport Totaal bij SKP

Kijk dit najaar op Ziggo Sport Totaal bij SKP live op 6 kanalen naar o.a. Formule 1, ATP tennistoernooien en Europees voetbal!

Europees voetbal

Kijk naar de beste competities met ieder weekend live de mooiste Premier League-, La Liga- en Serie A-wedstrijden. En bij de Champions League kies jij: een kraker van een wedstrijd óf het schakelprogramma Switch. Daar zie je de hoogtepunten en mooiste doelpunten van die avond.

Volop bekervoetbal met de Copa del Rey, FA Cup en de Engelse League Cup en zenden zij de UEFA Nations League en WK 2022 kwalificatieduels uit.

Formule 1 en racing

Geniet van alle Formule 1-trainingen, kwalificaties en races. Daarnaast volg je rechtstreeks de Formule 2, Formule 3, IndyCar, NASCAR, DTM en nog veel meer.

Het hele jaar toptennis

Van de eerste service tot het laatste matchpoint. Het hele jaar door toptennis met onder meer alle ATP 1000 en 500 toernooien, Wimbledon, de Fed Cup, de Davis Cup en het ABN AMRO WTT.

Het beste golf

Bekijk alle Majors en de World Golf Championships. Geniet van de European Tour, de PGA Tour, de Ryder Cup en het KLM Open. Bij Ziggo Sport Totaal zie je het hele jaar door de beste golfwedstrijden.

Sportdocumentaires

Kijk naar de mooiste documentaires. Met zowel recente films, als echte klassiekers. Over hoe Ronald Koeman Barcelona de Europa Cup 1 bezorgde, hoe ‘trashtalker’ en talentvol basketballer Reggie Miller al z’n tegenstanders horendol maakt en over The Real Rocky, de bokser op wie de Rocky-films zijn gebaseerd.

Basketbal, atletiek, rugby en veel meer

Liefhebbers van atletiek kunnen genieten van de Diamond League en echte rugbyfans kunnen zich verliezen van de Six Nations. Daarnaast zie je volop handbal, volleybal en nog veel meer.

Ook kijken naar deze 6 zenders met topsport bij SKP? Meer info op: Ziggo Sport Totaal