Zender van de Maand: National Geographic WILD

Zender van de Maand: National Geographic WILD

Bij SKP is een ruim aanbod aan tv-zenders te zien. Het Showroomkanaal laat u kennis maken met het uitgebreide zenderaanbod uit de diverse televisiepakketten. Stem af op het Showroomkanaal (voorkeuze 13) bij SKP.

In februari kunnen alle abonnees National Geographic WILD zien op kanaal 13.

Hier komen de kampioenen van de natuur

Tijdens de maand februari reis je rond het Indiaanse content in vier premières waarin legendarische en ongrijpbare roofdieren te zien zullen zijn. Meesters van vermomming en aanpassing, grote katten zijn te vinden in bijna elke omgeving. Van ijzige bergen tot zwoele oerwouden, dan is India het juiste land. Dit jaar hebben vier verbluffende documentaires het territoria van grote inspirerende katten ontdekt en vastgelegd.

Big Cats Initiative van National Geographic ondersteunt wetenschappers en natuurbeschermers in hun werk om grote wilde katten te beschermen en te redden. Met uw hulp hebben wij meer dan 120 innovatieve projecten ondersteund om grote katsoorten in 28 landen te beschermen. Daarnaast zijn er meer dan 1800 dierverblijven gebouwd om dieren te beschermen en grote katten te redden van vergeldingsmaatregelen. Samen helpen wij grote katten en gemeenschappen te gedijen.

National Geographic WILD elke maand blijven kijken?

Uiteraard kunt u na februari ook blijven kijken naar National Geographic WILD. Kies dan voor ons Premiumpakket! Het Premiumpakket kost u slechts EUR 9,95 per maand extra. Naast National Geographic WILD biedt het Premiumpakket u 31 extra zenders met nieuws, cultuur, wetenschap, sport, mode, geschiedenis, cartoons, muziek en erotiek. Op elk tijdstip voor ieder wat wils!

Voor meer informatie: Premiumpakket