Zender van de maand bij SKP: ONS

Zender van de maand bij SKP: ONS

Bij SKP is een ruim aanbod aan tv-zenders te zien. Het Showroomkanaal laat u kennis maken met het uitgebreide zenderaanbod uit de diverse pakketten. Stem af op het Showroomkanaal (voorkeuze 13) bij SKP.

In augustus kunnen alle abonnees gratis naar ONS kijken op kanaal 13.

Programma’s die u een goed gevoel geven

ONS is dé tv-zender voor mensen die nostalgie een warm hart toedragen. ONS biedt een breed aanbod aan goede series, Nederlandse en buitenlandse speelfilms, geschiedenis, muziek en entertainment.

Bij ONS ziet u programma’s uit en over het verleden. Programma’s die u een goed gevoel geven. Denk aan klassiekers als Wordt U al Geholpen?, Medisch Centrum West en You Rang M'Lord?. Maar ook prachtige historische kostuumdrama’s als James Herriot en The Onedin Line en films die de sfeer van vroeger uitademen.

ONS biedt nog veel meer…

Maar ONS biedt veel meer: natuurprogramma’s, films met topacteurs als Monique van de Ven, Rutger Hauer en Peter Faber en aandacht voor ‘het goede leven’ met bijvoorbeeld de culinaire roadtrip van acteur Sjoerd Pleijsier in En Route avec Pleijsier.

Uiteraard ziet u bij ONS ook echte beelden van vroeger in archiefprogramma’s als Een Bijzonder Jaar, De Gouden Jaren en Mijlpalen van de 20e eeuw. De beste Nederlandse entertainers keren bij ONS terug op de buis: Snip en Snap, De Mounties en een keur aan andere toppers in het programma Gouden Amusement. En er is muziek! Erik de Zwart presenteert het Top 40 Hitdossier en in De Plaat Blijft Hangen ziet u muziekclips uit de jaren 70 en 80. Haal uw dansschoenen maar uit de kast!

ONS elke maand blijven kijken?

Uiteraard kunt u na augustus ook blijven kijken naar ONS. Kies dan voor ons Premiumpakket. Het Premiumpakket kost u slechts EUR 9,50 per maand extra. Naast ONS biedt het Premiumpakket u 33 extra zenders met nieuws, cultuur, wetenschap, sport, mode, geschiedenis, cartoons, muziek en erotiek. Op elk tijdstip voor ieder wat wils!

Voor meer informatie: Premium pakket