Winactie BIG CAT MONTH bij National Geographic WILD

Winactie BIG CAT MONTH bij National Geographic WILD

In februari kunnen liefhebbers van grote katten hun hart ophalen: National Geographic WILD staat dan heel de maand in het teken van de ‘Big Cat Month’. Vier weken lang zijn de mooiste programma’s over majestueuze katachtigen te zien. In elk van de vier weken van februari staat een grote kat centraal. In de eerste week is dat de leeuw, gevolgd door de luipaard, de tijger en de poema. Iedere zondag om 18.00 uur gaan nieuwe programma’s in première over de big cat van de week. Naast de speciale premières is tijdens de 'Big Cat Month' meer dan 80 uur aan documentaires te zien over grote katten. National Geographic WILD is normaal een onderdeel van het Premiumpakket. Deze maand is National Geographic WILD zender van de maand en daarom voor alle televisieabonnees te zien op kanaal 13 bij SKP.

Winactie BIG CAT MONTH

Grote katten horen bij National Geographic, niet alleen vanwege de bijzondere documentaires, maar ook omdat National Geographic zich met het Big Cats Initiative actief inzet voor bescherming van de dieren. Met het Big Cats Initiative wordt wereldwijd onderzoek en preservatie gefinancierd. De Nederlandse hoogleraar Hans de Iongh is een van de National Geographic Explorers die door het Big Cats Initiative wordt gesteund. Tijdens de ‘Big Cat Month’ besteedt National Geographic via interviews, video’s en online artikelen ruim aandacht aan Hans de Iongh en zijn werk.

Om het Big Cats Initiative extra te steunen, geeft National Geographice WILD deze maand een reis voor 2 personen naar Zuid-Afrika weg. Verken het Groot-Kruger park tijdens een zeven dagen durende tour door Zuid-Afrika. Maak een safaririt in een van de meest beroemde nationale parken van het continent en ga op zoek naar olifanten, leeuwen en neushoorns. Ga op safari met een onderzoeker van het Carnivore Conservation Programm, onderdeel van het Big Cats-project van National Geographic, en aanschouw de kringloop van het leven op een van de meest wilde plekken op aarde.

Meedoen? Beantwoordt de vier vragen op natgeo.nl/win en maak kans op de reis!