Start aanleg glasvezel Ackerswoude

Start aanleg glasvezel Ackerswoude

Met de plaatsing van een wijkcentrale startte onlangs de aanleg van glasvezel in de nieuwe wijk Ackerswoude. SKP is de enige partij die de nieuwe woningen direct aansluit en doet dat dus ook meteen op glasvezel.

Het glasvezelnetwerk dat SKP in Ackerswoude – en op termijn ook in de rest van Pijnacker en Delfgauw – realiseert, is hypermodern. Abonnees profiteren van een stabiele en kwalitatief hoogwaardige signaallevering van internet, televisie en telefonie. SKP sluit sinds enkele jaren ook de nieuwbouwwoningen in Keijzershof en binnenkort het Prinsenlint op het oude stationsplein aan op glasvezel. Stap voor stap wordt ook de rest van het dorp ‘verglaasd’. Waar mogelijk lift SKP direct mee met renovatie of reconstructiewerkzaamheden in een wijk, zodat de straten niet apart nog een keertje op de schop hoeven.

Hoogwaardig netwerk
Omdat SKP ook via het bestaande coax-netwerk al internetsnelheden tot 120 Mb levert, is het niet nodig het kabelnet in Pijnacker en Delfgauw in één keer te vervangen. Wel worden nieuwbouwprojecten dus direct rechtstreeks op glasvezel aangesloten. Door de toepassing van bepaalde netwerkcomponenten, ontstaat een hoogwaardig net dat weer jaren mee kan en waarvan het beheer beter op afstand kan gebeuren. Er hoeft dan minder vaak een monteur naar een wijkcentrale te komen en aanpassingen kunnen sneller worden doorgevoerd.

Al voor € 29,- per maand
Voor de abonnementen via glasvezel hanteert SKP dezelfde tarieven als over coax. Voor de nieuwe bewoners van Ackerswoude betekent dit dat ze het eerste jaar al voor € 29,- per maand SKP 3in1 hebben met supersnel internet, glasheldere televisie en voordelige telefonie. Alle info over de dienstverlening is te vinden op www.skpnet.nl.