Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback' bekend

Speelschema ‘FOX Sports Eredivisie Comeback' bekend

Het speelschema voor de 'FOX Sports Eredivisie Comeback' is bekend. Clubs uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie weten nu wie ze treffen in aanloop naar het nieuwe seizoen. Op zaterdag 1 augustus werden de eerste wedstrijden gespeeld. Onder andere het FC Groningen van Arjen Robben kwam in actie, thuis tegen Heracles Almelo.


De hele maand augustus vrijwel dagelijks voetbal
Naast alle Eredivisieclubs komen ook Keuken Kampioen Divisieclubs in actie. Hierdoor is op FOX Sports gedurende de hele maand augustus bijna dagelijks een live wedstrijd te zien uit de twee hoogste Nederlandse competities. De programmering wordt verder versterkt met de ontknoping van de UEFA Europa League 2019/20 en het MLS is Back Tournament.
 
Frank Rutten (FOX Sports) zei eerder over de Comeback: “We mogen weer. In die drie woorden zal iedereen die het Eredivisie en Keuken Kampioen Divisievoetbal een warm hart toedraagt zich herkennen. Met de hele maand augustus bijna dagelijks een live wedstrijd is het Nederlandse voetbal direct op volle kracht terug op FOX Sports. We gaan er samen met de clubs en voor alle fans een groot voetbalfeest van maken.”

Bij SKP zie je de wedstrijden live vanuit je eigen woonkamer.

De 3 zenders van FOX Sports Eredivisie in SD en Full-HD zie je voor € 7,95 per maand. FOX Sports Eredivisie is het live voetbalkanaal van Nederland. Kijk met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden, inclusief uitgebreide voor-en nabeschouwingen onder leiding van presentatoren als Jan Joost van Gangelen en Milan van Dongen. Zij worden bijgestaan door een team van deskundige analisten met onder meer Kenneth Perez, Ronald de Boer, Arnold Bruggink en Hans Kraay jr. Naast de Eredivisie is er nog meer Nederlandstopvoetbal te zien met veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie en het KNVB Bekertoernooi.

Activeren van FOX Sports Eredivisie kan eenvoudig. Voor meer informatie: FOX Sports Eredivisie


De wedstrijden van de 'FOX Sports Eredivisie Comeback':
(onder voorbehoud van wijzigingen/aanvullingen en goedkeuring lokale overheid)
 

Maandag 24 augustus
18.45 uur: FC Emmen - PEC Zwolle
 
Woensdag 26 augustus
20.00 uur: Fortuna Sittard - VVV-Venlo
 
Donderdag 27 augustus
20.00 uur: RKC Waalwijk - Sparta Rotterdam
 
Vrijdag 28 augustus: 
Start Keuken Kampioen Divisie
 
Zaterdag 12 september
Start Eredivisie !

16.30 uur: FC Utrecht - AZ

18:45 uur: SC Heerenveen - Willem II

20:00 uur: PEC Zwolle - Feyenoord

21:00 uur: FC Twente - Fortuna Sittard