Hoe kijk je vanavond de bekerkraker Feyenoord - PSV bij SKP?

Hoe kijk je vanavond de bekerkraker Feyenoord - PSV bij SKP?

Woensdagavond (31 januari) staat een echte kraker op het programma in de kwartfinale van de KNVB Beker: Feyenoord - PSV. De wedstrijd is uiteraard bij SKP te zien op het kanaal van FOX Sports Eredivisie.

Hoe kijk je de bekerkraker Feyenoord - PSV?

Heeft u nog geen abonnement op FOX Sports Eredivsie, klik dan op de volgende link voor meer informatie: https://skpnet.nl/tv/pakketten/fox-sports-eredivisie/

FOX Sports Eredivisie kijkt u bij SKP voor slechts € 7,50 per maand!

 

Heeft u wel al een FOX Sports Eredivisie abonnement bij SKP?

Televisie: FOX Sports 1 en 3
De wedstrijd is om 20.45 uur uiteraard live te zien op FOX Sports Eredivisie 1. In verband met de andere kwartfinale (AZ – PEC Zwolle) is er een aparte voorbeschouwing op kanaal 3, die begint om 20.00 uur. De analyse komt vanuit de studio van Kenneth Perez en Mario Been en vanaf het veld in De Kuip van John de Wolf en Arnold Bruggink.

Player cam: FOX Sports 5
Met een speciale 'player cam' worden de acties van één speler constant gevolgd. De ‘player cam’ wordt als extra service op FOX Sports 5 uitgezonden in een ‘splitscreen’, in combinatie met de reguliere wedstrijdbeelden.

Online: log op tijd in!
Uiteraard is de wedstrijd ook online te volgen via de FOX Sports app. Zorg dat je de drukte voor bent en ruim op tijd bent ingelogd met je persoonlijke GO-account. Dit helpt eventuele last minute problemen bij het inloggen te voorkomen. Meer info over de FOX Sports app is te vinden op: https://skpnet.nl/media/cms_page_media/67/Handleiding%20FOX%20Sports%20Go_W08WdNI.pdf