De Magie van Live - kijk bij SKP naar de start van de Eredivisie!

De Magie van Live - kijk bij SKP naar de start van de Eredivisie!

Op vrijdag 10 augustus gaat de Eredivisie weer van start! Wordt dit het droomseizoen van jouw favoriete club? Zit dit jaar alles mee en gaat jouw Eredivisieclub geschiedenis schrijven? Alles is mogelijk. Dat is de Magie van Live.

De eerste wedstrijd van het seizoen is PEC Zwolle tegen sc-Heerenveen. Daarnaast verdedigt PSV de titel, maar kan dit seizoen weer rekenen op stevige concurrentie. Wilt u de magie van live meemaken? Dat kan bij SKP!

Bij SKP krijgt u 3 zenders FOX Sports Eredivisie + 1 HD-zender, voor € 7,50 per maand.

FOX Sports Eredivisie is de thuisbasis van het beste van het Nederlandse voetbal. Met drie kanalen boordevol live Eredivisie, Jupiler League, KNVB bekervoetbal en Nederlandse clubs in de UEFA Europa League, gepresenteerd door onder andere Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. Naast de honderden live wedstrijden blijft er op FOX Sports Eredivisie ook veel extra’s te zien: samenvattingen, Club TV van alle Eredivisie clubs, 90 Minutes en boeiende voetbaldocumentaires.

In combinatie met FOX Sports International krijgt u nationaal én internationaal topvoetbal op 5 zenders voor slechts € 15,- of kies voor een combinatiepakket met Ziggo Sport Totaal voor slechts € 20,-!

Voor dit pakket heeft u wel een smartcard en eventueel een CAM-module nodig. Deze zijn te koop bij één van de SKP Servicepunten. Heeft u al een smartcard en eventueel CAM-module, dan kan u FOX Sports Eredivisie eenvoudig aanzetten via Mijn SKP