Vanaf vandaag kun je als SKP-abonnee met internet + tv gratis de nieuwe SKP TV2GO app downloaden in de app stores. De SKP iTV app is binnenkort niet meer te gebruiken. De nieuwe app biedt meer mogelijkheden met een sterk verbeterde kwaliteit.

De komende dagen ontvangen onze klanten e-mail berichten over het omwisselen van de SKP iTV box en het aanmaken van jouw TV2GO account. Je kunt de app vinden onder de naam TV-2GO in de app stores. Je hebt een gebruikersnaam en wachtwoord nodig om in te loggen. Deze maak je eenvoudig aan via Mijn SKP op mijnskp.skpnet.nl Lees hieronder meer.

De mogelijkheden van TV2GO zijn uitgebreid:

o   Pauzeren
Pauzeer huidige programma’s op elk moment.
o   Herstarten
Heb je iets gemist? Begin gewoon vanaf het begin met het herstarten van programma’s.
o   Replay TV
Bekijk gemiste programma’s van de afgelopen 7 dagen – wanneer je maar wilt!
o   Opnemen, zelfs onderweg
Programmeer het opnemen van je favoriete programma eenvoudig met de app.
o   Series opnemen
Neem meerdere afleveringen tegelijk op of plan de hele serie in.
o   Je eigen harde schijf
Bewaar tot 250 opnames in de cloud.
o   Uitgebreide programma-informatie
Bij o.a. films en series nu ook informatie over de cast.
o   Casten
Stream live en opgenomen programma’s naar Chromecast, Google TV en Airplay.
o   En natuurlijk in de hele Europese Unie te gebruiken!

TV2GO is beschikbaar op:

o   TV2GO box (€ 5,15 per maand)
o   Website (gratis)
o   Google Play Store (gratis)
o   Apple Store (gratis)
o   Apple TV (gratis)
o   Google TV (gratis) *Wordt verwacht binnen een week
o   Android TV (gratis) *Wordt verwacht binnen een week
o   Begin volgend jaar is TV2GO ook beschikbaar op Samsung Tizen en LG WebOS

TV2GO account aanmaken?

Jouw eigen TV2GO account is eenvoudig aan te maken via Mijn SKP. Ga in het menu naar SKP TV2GO. Kom je hier voor het eerst, ga dan naar Registreren om een nieuw Mijn SKP account aan te maken. Jouw debiteurnummer kan je vinden op de factuur of bij de aanmeldbevestiging van SKP, een gebruikersnaam en wachtwoord mag je naar wens zelf bedenken. Gebruik geen vreemde tekens zoals @ of ! in de gebruikersnaam.

Met de Wachtwoord vergeten knop krijg je indien nodig een e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken. Ben je ook de gebruikersnaam kwijt, bel ons dan op 0800 235 22 49 (optie 1) zodat je een nieuw Mijn SKP account aan kunt maken. Kom je er niet uit? Bel ons ook dan op 0800 235 22 49 (optie 1) of mail naar info@skpnet.nl

TV2GO op de televisie bekijken?

Maak dan gebruik van een TV2GO box. Deze kan met stembesturing aangestuurd worden en is standaard voorzien van de Google Play Store met een groot aantal apps van streamingdiensten. Heb je een abonnement op één of meerdere van deze streamingdiensten, dan kan je deze ook op de box gebruiken: Disney+, Prime Video, Youtube, Spotify, TuneIn, Film1, HBO Max, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland en meer.

Natuurlijk is het basispakket van SKP beschikbaar, maar ook de extra pakketten kun je zien op TV2GO. De volgende extra pakketten zijn beschikbaar: Premium, Film1, Ziggo Sport Totaal, ESPN Eredivisie, ESPN Compleet en Erotiek.18+ kanalen zijn standaard afgeschermd met een pincode. Extra pakketten zijn eenvoudig te activeren via Mijn SKP.

Oude box omwisselen?

Neem dan de oude box mee, met afstandsbediening en stroomadapter zoals hieronder weergegeven. Wissel deze om bij één van onze servicepunten of op ons kantoor aan de Korteweg 5A te Pijnacker.

Je hebt één van deze twee SKP iTV boxen met afstandsbediening thuis staan. Vergeet de stroomadapter niet 🙂

We wensen je veel plezier met TV2GO!

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.