SKP iTV

• Hoe maak ik gebruik van Film1 Go?

PC of Mac
    U kunt Film1 GO kijken via uw PC, Mac, iPad en iPhone. Om via Pc of Mac te kijken surft u naar film1.nl/go. U kunt vervolgens inloggen met uw smartcardnummer en postcode.

iPad/iPhone
    Wilt u via de iPad of iPhone kijken? Download dan de Film1 App via de Appstore van Apple. U kunt vervolgens inloggen met uw smartcardnummer en postcode.

Android
    Het is mogelijk om Film1 GO te kijken via het Android platform. Kijk in de Google Play Store of de app voor u beschikbaar is. U kunt vervolgens inloggen met uw smartcardnummer en postcode.

Let op:

- Voer het smartcardnummer in waarop Film1 is geactiveerd. Let op: is Film1 net geactiveerd op uw smartcard? Aanmelden voor Film1 GO is dan mogelijk nadat er 6 uur verstreken zijn.

- Heeft u Film1 op meerdere smartcardnummers geactiveerd? Dan kunt u de verschillende smartcardnummers proberen om te kijken met welke de aanmelding lukt.

- Het is helaas niet mogelijk om in te loggen met alle smartcardnummers waarop Film1 geactiveerd staat. Dit vanwege het voorkomen van fraude

• Hoe maak ik gebruik van FOX Sports Go?

Als u een abonnement bij SKP heeft op FOX Sports Eredivisie, International of FOX Sports Combi dan kunt u gebruik maken van FOX Sports Go.

Hoe werkt het?

Ga naar foxsports.nl of open de FOX Sports NL app. Kies bij login voor TV-aanbieder SKP en activeer uw account door te kiezen voor TV-aanbieder Stichting Kabeltelevisie Pijnacker - SKP.

Daarna voert u de koppelcode van uw tv-abonnement in. De koppelcode is opgebouwd uit uw debiteurnummer direct gevolgd door de postcode en huisnummer (zonder spaties). Dan heeft u direct toegang tot FOX Sports en bekijkt u alle kanalen, wedstrijden en progamma's op de pc, laptop, smartphone en via Chromecast.

• Hoe maak ik gebruik van Ziggo Sport Totaal Go?

U kunt via uw laptop, desktop, smartphone of tablet gebruik maken van Ziggo Sport Totaal Go.

In de App store van Apple kunt u voor zowel iPad als iPhone de Ziggo Sport Totaal app downloaden. Ziggo Sport Totaal Go is een onderdeel van deze app. In de Google Play Store is de Ziggo Sport Totaal app ook beschikbaar voor Android smartphones en tablets.

Gebruikt u Windows 8 of Windows 10 op uw tablet, laptop of desktop? Download dan onze app in de Store.  In uw browser van uw computer kiest u: https://go.ziggosporttotaal.nl/user/login .

Door te kiezen voor provider SKP, kunt u inloggen met uw postcode en het 11-cijferige nummer van uw smartcard.

Krijgt u de melding geen actief abonnement te hebben? Voor deze vraag moet u contact opnemen met de administratie van SKP via 0800-2352249.

• Welke zenders zijn te bekijken via SKP iTV?

U kunt de zenderlijst downloaden via de volgende link: Overzicht

• Welke zenders zijn beschikbaar voor Begin Gemist, Uitzending Gemist en Opnemen?

Download de actuele zenderlijst. Hierop zijn de desbetreffende zenders te vinden. Let op: voorruitspoelen van reclameblokken bij RTL en Talpa is niet toegestaan en daarom niet mogelijk. U kunt via de volgende link de lijst bekijken: Zenderlijst

• Op welke apparaten werkt SKP iTV?

SKP iTV is beschikbaar voor zowel de mobiele telefoon als tablet (iOS en Android). Daarnaast kunt u ook op een laptop of computer via een Chrome browser gebruik maken. De SKP iTV website voor de Chrome browser is tv.skpnet.nl

• Kan ik SKP iTV op een laptop of PC gebruiken?

Ja, dat is mogelijk. Dit kan alleen via een Chrome browser. De SKP iTV site is: tv.skpnet.nl

U kunt gebruik maken van SKP iTV door vanuit de SKP iTV app op uw mobiel of tablet bij Instellingen> Apparaten> Nieuw apparaat toevoegen te kiezen. De code die in de SKP iTV app wordt getoond, voert u in het veld in de browser.

• Werkt SKP iTV ook op mijn TV?

Momenteel zijn wij bezig met de ontwikkeling van een setupbox. Rond de zomer kunt u waarschijnlijk wel streamen vanaf uw tablet of smartphone.

• Kan ik SKP iTV naar mijn TV streamen (casten)?

De ontwikkeling hiervan heeft enige tijd nodig, verwachting uiterlijk Q2 2020.

• Hoe meld ik een extra apparaat bij SKP iTV aan?

U kunt dit terugvinden in de handleiding van SKP iTV: Deze is te downloaden via https://skpnet.nl/media/cms_page_media/67/Handleiding%20SKP%20iTV_n7FEtQv.pdf

• Hoe lang worden de opgenomen programma's met SKP iTV bewaard?

Opgenomen programma's worden 365 dagen bewaard en tot maximaal 100 uur.

• Op hoeveel apparaten is SKP iTV te downloaden?

U kunt SKP iTV downloaden op 3 apparaten en ook op 3 apparaten tegelijkertijd kijken.

• Kan ik ook de extra televisiepakketten kijken op SKP iTV?

Ja, dat is mogelijk. Als u één van de extra televisiepakketten heeft (FOX Sports Eredivisie, Film1 etc.), dan kan u deze zenders ook op de SKP iTV app zien. Dit gaat automatisch, hiervoor hoeft zelf niets te doen.

• Kan ik ook Stingray Music themakanalen luisteren op SKP iTV

Ja, de 40 Stingray Music themakanalen kunt u ook luisteren op SKP iTV. U vindt ze onder Zenders > Alle radio >

• Ik heb de SKP iTV app enige tijd niet gebruikt en kan er niet meer in

Indien u de SKP iTV app een jaar niet heeft gebruikt, dan wordt de SKP iTV account automatisch beeindigd. In dat geval moet u SKP iTV opnieuw activeren in Mijn SKP. Voor meer informatie zie de handleiding op onze website

• is SKP iTV ook beschikbaar op Apple TV?

Helaas is het nog niet mogelijk om SKP iTV app te gebruiken op de Apple TV. Ook is streamen naar de Apple TV nog niet mogelijk. Wij hopen dit in de toekomst wel aan te kunnen bieden.