SKP iTV

• Hoe maak ik gebruik van Film1 Go?

PC of Mac
    U kunt Film1 GO kijken via uw PC, Mac, iPad en iPhone. Om via Pc of Mac te kijken surft u naar film1.nl/go. U kunt vervolgens inloggen met uw smartcardnummer en postcode.

iPad/iPhone
    Wilt u via de iPad of iPhone kijken? Download dan de Film1 App via de Appstore van Apple. U kunt vervolgens inloggen met uw smartcardnummer en postcode.

Android
    Het is mogelijk om Film1 GO te kijken via het Android platform. Kijk in de Google Play Store of de app voor u beschikbaar is. U kunt vervolgens inloggen met uw smartcardnummer en postcode.

Let op:

- Voer het smartcardnummer in waarop Film1 is geactiveerd. Let op: is Film1 net geactiveerd op uw smartcard? Aanmelden voor Film1 GO is dan mogelijk nadat er 6 uur verstreken zijn.

- Heeft u Film1 op meerdere smartcardnummers geactiveerd? Dan kunt u de verschillende smartcardnummers proberen om te kijken met welke de aanmelding lukt.

- Het is helaas niet mogelijk om in te loggen met alle smartcardnummers waarop Film1 geactiveerd staat. Dit vanwege het voorkomen van fraude

• Hoe maak ik gebruik van FOX Sports Go?

Als u een abonnement bij SKP heeft op FOX Sports Eredivisie, International of FOX Sports Combi dan kunt u gebruik maken van FOX Sports Go.

Hoe werkt het?

Ga naar foxsports.nl of open de FOX Sports NL app. Kies bij login voor TV-aanbieder SKP en activeer uw account door te kiezen voor TV-aanbieder Stichting Kabeltelevisie Pijnacker - SKP.

Daarna voert u de koppelcode van uw tv-abonnement in. De koppelcode is opgebouwd uit uw debiteurnummer direct gevolgd door de postcode en huisnummer (zonder spaties). Dan heeft u direct toegang tot FOX Sports en bekijkt u alle kanalen, wedstrijden en progamma's op de pc, laptop, smartphone en via Chromecast.

• Hoe maak ik gebruik van Ziggo Sport Totaal Go?

U kunt via uw laptop, desktop, smartphone of tablet gebruik maken van Ziggo Sport Totaal Go.

In de App store van Apple kunt u voor zowel iPad als iPhone de Ziggo Sport Totaal app downloaden. Ziggo Sport Totaal Go is een onderdeel van deze app. In de Google Play Store is de Ziggo Sport Totaal app ook beschikbaar voor Android smartphones en tablets.

Gebruikt u Windows 8 of Windows 10 op uw tablet, laptop of desktop? Download dan onze app in de Store.  In uw browser van uw computer kiest u: https://go.ziggosporttotaal.nl/user/login .

Door te kiezen voor provider SKP, kunt u inloggen met uw postcode en het 11-cijferige nummer van uw smartcard.

Krijgt u de melding geen actief abonnement te hebben? Voor deze vraag moet u contact opnemen met de administratie van SKP via 0800-2352249.

• Welke zenders zijn te bekijken via SKP iTV?

U kunt de zenderlijst downloaden via de volgende link: https://skpnet.nl/media/cms_page_media/67/skp-channellist-print-19.14.6_H3knIsZ.pdf

• Welke zenders zijn beschikbaar voor Begin Gemist, Uitzending Gemist en Opnemen?

Download de actuele zenderlijst. Hierop zijn de desbetreffende zenders te vinden. Let op: voorruitspoelen van reclameblokken bij RTL en Talpa is niet toegestaan en daarom niet mogelijk. Zenderlijst: https://skpnet.nl/media/cms_page_media/67/skp-channellist-print-19.14.6_H3knIsZ.pdf

• Op welke apparaten werkt SKP iTV?

SKP iTV is beschikbaar voor zowel de mobiele telefoon als tablet (iOS en Android)

• Kan ik SKP iTV op een laptop of PC gebruiken?

Dit is momenteel nog in ontwikkeling. De verwachting is dat dit rond de zomer 2019 beschikbaar is.

• Werkt SKP iTV ook op mijn TV?

Momenteel zijn wij bezig met de ontwikkeling van een setupbox. Rond de zomer kunt u waarschijnlijk wel streamen vanaf uw tablet of smartphone.

• Kan ik SKP iTV naar mijn TV streamen (casten)?

Deze optie is nog in ontwikkeling. Verwachting is dat het in de zomer van 2019 beschikbaar is.

• Hoe meld ik een extra apparaat bij SKP iTV aan?

U kunt dit terugvinden in de handleiding van SKP iTV: Deze is te downloaden via https://skpnet.nl/media/cms_page_media/67/Handleiding%20SKP%20iTV_n7FEtQv.pdf

• Hoe lang worden de opgenomen programma's met SKP iTV bewaard?

Opgenomen programma's worden 365 dagen bewaard.

• Op hoeveel apparaten is SKP iTV te downloaden?

U kunt SKP iTV downloaden op 3 apparaten en ook op 3 apparaten tegelijkertijd kijken.