Alles-in-1

 • Welke keuze heb ik bij SKP Alles-in-1?

  U kunt kiezen voor de varianten Brons, Zilver en Goud met respectievelijk 100 Mb, 250 Mb en 500 Mb internetsnelheid*. Heeft u een glasvezelaansluiting, dan heeft u de keuze uit Kristal, Briljant of Diamant met respectievelijk 150 Mb, 350 Mb of zelfs 1000 Mb internetsnelheid*. Bij alle pakketten krijgt u standaard het basispakket televisie (71 digitale zenders, waarvan 55 in HD-kwaliteit en 2 in UHD-kwaliteit) en kunt u voordelig bellen. Liever meer zekerheid? Dan kunt u uw pakket uitbreiden met ‘Bellen daluren’ of ‘Bellen altijd’ waarmee u ’s avonds en in het weekend of zelfs altijd gratis belt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. (*vanaf 1 juli 2021)

 • Wat kost SKP Alles-in-1?

  Voor de coax-aansluitingen gelden het Brons, Zilver en Goud-pakket. Het tarief voor Brons, Zilver en Goud bedraagt € 44,-, € 55,- en € 65,- per maand. Dit is uit te breiden met ‘Bellen daluren’ voor € 7,- per maand en ‘Bellen altijd’ voor € 14,- per maand. Ook kunt u naar eigen smaak televisiepakketten toevoegen. In veel gevallen bieden wij korting indien u het abonnement voor langere tijd afsluit. Het overzicht en de tarieven hiervan zijn te vinden op Coax . Het actieaanbod voor nieuwe klanten geldt alleen, als zij de afgelopen 6 maanden geen diensten van SKP hebben afgenomen.

  De basistarieven telefonie bedragen naar vast en mobiel binnen Nederland € 0,10 per minuut bij een starttarief van € 0,050. Gesprekken worden afgerekend per seconde. Bij ‘Bellen daluren’ belt u kosteloos tussen 19.00 en 8.00 uur en in het weekend. Bij ‘Bellen altijd’ worden er geen kosten in rekening gebracht voor bellen naar Nederlandse vaste en mobiele nummers. Voor informatie m.b.t. bellen naar het buitenland kunt u contact opnemen met de klantenservice van SKP.

  Voor de glasvezel aansluitingen gelden het Kristal, Briljant en Diamant-pakket. Het tarief voor Kristal, Briljant en Diamant bedraagt € 48,- , € 58,- en € 73,- per maand. Dit is uit te breiden met ‘Bellen daluren’ voor € 7,10 per maand en ‘Bellen altijd’ voor € 14,15 per maand. Ook kunt u naar eigen smaak televisiepakketten toevoegen. In veel gevallen bieden wij korting indien u het abonnement voor langere tijd afsluit. Het overzicht en de tarieven hiervan zijn te vinden op Glasvezel. Het actieaanbod voor nieuwe klanten geldt alleen, als zij de afgelopen 6 maanden geen diensten van SKP hebben afgenomen.

 • Wat houdt het SKP alles-in-1 introductie-aanbod in?

  Wie zich inschrijft voor alles-in-1 krijgt de eerste 12 maanden korting op de abonnementskosten bij een 2-jarig contract en de eerste 6 maanden bij een 1-jarig contract. De kosten voor de coax abonnementen zijn te vinden op: Coax. De kosten voor de glasvezelabonnementen zijn te vinden op Glasvezel.

 • Is SKP Alles-in-1 altijd inclusief telefonie?

  Ja, Alles-in-1 staat voor televisie + internet + telefonie in 1 pakket. U kunt als abonnee van SKP wel alleen internet afnemen bovenop uw televisieaansluiting. U heeft dan dus feitelijk 2in1, maar mist daarmee wel het aantrekkelijke telefonieaanbod.

 • Kan ik naast mijn televisieabonnement ook alleen telefonie afnemen bij SKP?

  Nee, dit is niet mogelijk. Telefonie wordt uitsluitend geleverd als onderdeel van het SKP Alles-in-1-pakket.

 • Welk televisieaanbod zit in SKP Alles-in-1?

  Standaard krijgt u het basispakket met 73 zenders, waarvan 55 in HD-kwaliteit. Ook bieden wij twee zenders in Ultra HD-kwaliteit. Het basispakket kun u naar eigen smaak uitbreiden met uiteenlopende pluspakketten. Bent u voetballiefhebber, sportfanaat, kijkt u graag een goede film of heeft u kleine kinderen? Breid het zenderpakket uit met ons Premium pakket, ESPN, Ziggo Sport, Film1 of het Erotiek pakket. U regelt dat via www.skpnet.nl of via onze klantenservice op 0800- 235 2249.

 • Kan ik het standaard televisiepakket uitbreiden?

  U kunt het basispakket naar smaak uitbreiden met een aantal themapakketten. Al vanaf € 10,10 heeft u 34 zenders extra met nieuws, cultuur, wetenschap, sport, mode, geschiedenis, cartoons, muziek en erotiek. Voor  € 15,95 krijgt u het ESPN Compleet pakket. Afhankelijk van het pakket dat u kiest, zitten er ook HD-zenders bij. SKP biedt ook Film1, Ziggo Sport Totaal en aantrekkelijke Combinatiepakketten daarvan. Voor volwassenen heeft SKP ook een Erotiekpakket. Kijk voor het totale aanbod op ons zenderoverzicht www.skpnet.nl/tv/pakketten/basispakket/

 • Heb ik bij SKP Alles-in-1 ook Uitzending Gemist?

  Nee, dit is vooralsnog niet mogelijk maar wordt op termijn mogelijk wel toegevoegd. Met de iTV app kunt u wel gebruik maken van Uitzending gemist, Begin gemist en opnemen. Ook zijn er in de markt kastjes verkrijgbaar (Humax) waarmee u de mogelijkheid heeft om programma's op te nemen en terug te kijken. Moderne televisies hebben vaak ook de mogelijkheid om programma's op te nemen door b.v. een USB geheugenstick aan te sluiten.

 • Kan ik bij SKP nog naar analoge zenders op mijn televisie kijken?

  SKP biedt geen analoge televisie meer, wel kan je nog naar analoge radiozenders luisteren.

 • Krijg ik bij SKP Alles-in-1 ook een e-mailadres?

  Bij internet van SKP krijgt u standaard:
  - Maximaal 6 e-mailadressen (POP3)
  - Maximaal 1 alias per e-mailadres
  - Virus/spam filter
  - Webmail

  Uiteraard kan u ook uw eigen mailadres behouden van o.a. Hotmail, Live of Gmail. Mocht u een mailadres bij u huidige aanbieder hebben, informeer dan bij uw huidige aanbieder naar de mogelijkheden.

  Vanaf zomer 2020 is elke aanbieder verplicht de mail voor 6 maanden door te sturen naar een nieuw e-mailadres.

 • Kan ik ook alleen internet afnemen, dus zonder telefonie en televisie?

  Ja, dat kan als uw woning is aangesloten op een glasvezelaansluiting van SKP. Zie voor meer informatie: www.skpnet.nl/internet/internet-only/

 • Is het standaard modem geschikt voor draadloos internet (WiFi)?

  Uiteraard kunt u met het modem dat u bij SKP Alles-in-1 krijgt draadloos internetten. Standaard wordt echter ook een UTP-kabel meegeleverd om een bedrade verbinding te maken met uw computer. Weet wel dat op de sterkte van het WiFi-signaal verschillende zaken van invloed zijn, die de snelheid van uw internetverbinding kunnen beïnvloeden. Denk aan andere draadloze apparatuur, betonconstructies, maar ook aan andere WiFi-verbindingen in uw directe omgeving.

 • Wat betaal ik voor het modem?

  U krijgt het modem in bruikleen; hier hoeft u niet voor te betalen. 

 • Hoe vraag ik een e-mailadres aan?

  Bij uw Alles-in-1 of internetabonnement krijgt u standaard 6 e-mailadressen (…@skpnet.nl). Uw eerste (hoofd)adres vraagt u aan via het inschrijvingsformulier waarmee u uw modem ophaalt. Vergeet niet hierop ook uw huidige e-mailadres in te vullen voor de bevestiging. Eventuele andere adressen kunt u vanaf online aanmaken via onze zelfservice-portal MijnSKP.

 • Werkt het nieuwe e-mailadres direct?

  U kunt de e-mailadressen zelf aanmaken en beheren via MijnSKP. Het duurt ongeveer een uur voordat uw e-mailadres actief is. 

 • Kan ik een e-mailadres van een andere provider meenemen?

  Voor abonnees met een provider-onafhankelijk e-mailadres (bijvoorbeeld Gmail of Hotmail) blijft dit gewoon werken. Abonnees met een provider-gerelateerd e-mailadres (…@caiway.nl of …@planet.nl) moeten de instellingen van hun e-mailprogramma wijzigen. Zie hiervoor de handleidingen op https://skpnet.nl/klantenservice/handleidingen/  . Vergeet ook niet uw nieuwe adres door te geven aan de contacten uit uw adresboek.

  Vanaf de zomer 2020 is de oude aanbieder verplicht om de e-mail nog 6 maanden door te sturen naar uw nieuwe e-mailadres bij SKP.

 • Wat omvat het telefonieaanbod binnen SKP Alles-in-1?

  - Nummerbehoud
  - Voicemail
  - Wachtgesprek
  - Inkomend nummerweergave
  - Uitgaand nummeronderdrukking
  - Blokkeren bellen naar 06
  - Blokkeren bellen naar 0900
  - Doorschakelen
  - Aanpassen ringtime
  - Gidsvermelding
  - Gratis onderling bellen SKP-klanten
  - Afrekenen per seconde

 • Kan ik mijn huidige telefoonnummer behouden?

  Wilt u uw huidige telefoonnummer meenemen, dan kan dat. SKP biedt gratis nummerbehoud. Vul hiervoor het formulier nummerbehoud in en neem dit (samen met een recente telefoonnota) mee als u uw modem ophaalt. U kunt beide documenten ook na uw aanmelding inscannen en mailen naar info@skpnet.nl . Houdt u er rekening mee dat u niet zelf uw huidige telefoonabonnement moet beëindigen, want dan kan SKP uw nummer niet meer overnemen. Liever een nieuw nummer? Ook dat kan en ook dat geeft u aan bij het ophalen van uw modem. In dat geval moet u zelf uw oude telefoonnummer opzeggen.

 • Hoe lang duurt nummerportering?

  Het duurt ongeveer 2 weken voordat de portering van uw nummer is geregeld. Zodra u uw verzoek heeft ingediend, benadert SKP uw huidige aanbieder.

 • Hoe lang duurt het aanvragen van een nieuw telefoonnummer?

  Het duurt ongeveer een week voordat een nieuw aangevraagd telefoonnummer actief is.

 • Werkt een alarminstallatie via telefonie van SKP?

  De werking van een alarminstallatie is niet gegarandeerd met telefonie van SKP. Als het modem zonder stroom komt, is er geen telefonie en dus ook geen alarmering meer mogelijk via het modem en de bijbehorende telefoonverbinding. Veel verzekeraars accepteren het alarmsysteem ook niet als het is aangesloten op een kabelmodem, tenzij dat is voorzien van een back-up stroomvoorziening.

 • Waar kan ik SKP Alles-in-1 bestellen?

  Om SKP alles-in-1 te bestellen, gaat u naar www.skpnet.nl/aanmelden  . Daar kunt u zich online aanmelden. Hierna krijgt u per mail een bevestiging en wordt er met u contact opgenomen voor de vervolgstappen. U kunt ook naar één van onze Servicepunten in Pijnacker of Delfgauw gaan. Zij helpen u dan met de aanvraag. U krijgt uw modem voorgeïnstalleerd mee, zodat het thuis nog een kwestie van plug-and-play is. U kunt dus nog dezelfde dag online zijn.

 • Hoe lang duurt het voordat ik mijn modem in huis heb?

  Met het aanmeldformulier van SKP Alles-in-1 kunt u direct uw modem ophalen bij een van onze servicepunten Wolff TV, Electro World Van Dijk of Jotronics. U kunt zich eenvoudig aanmelden via de volgende link: Aanmelden

 • Wat zijn de SKP-servicepunten?

  In Pijnacker kun je terecht bij Wolff TV (Meidoornlaan 20) en Electro World Van Dijk (Oostlaan 28), in Delfgauw bij Jotronics (Delftsestraatweg 149).

 • Wat is de duur van het contract?

  U sluit een contract voor SKP alles-in-1 of internet af voor minimaal een jaar. Daarna kunt u per maand opzeggen. Ook biedt SKP een tweejarig contract aan.

 • Waarom kan ik mijn modem niet thuisgestuurd krijgen?

  Bij het ophalen van uw modem worden direct uw wensen in het systeem verwerkt, zoals de gekozen internetsnelheid maar ook nummerbehoud en bijvoorbeeld een blokkering voor bellen naar 0900-nummers. Bovendien kan de medewerker op het servicepunt u nog een en ander uitleggen en inventariseren of u inderdaad genoeg hebt aan de standaard bijgeleverde kabels.

 • Kan ik ook alleen internet afnemen, dus zonder telefonie bij mijn televisieaansluiting?

  Ja dat kan, mits u dus televisieabonnee bent van SKP. De kosten voor televisie + internet zijn terug te vinden op www.skpnet.nl/diensten/tarieven/

 • Ik krijg steeds een gecodeerd signaal, signal scrambled of gecodeerd programma?

  Ziet u op uw televisie de melding gecodeerd signaal, signal scrambled of gecodeerd programma? Veel al is dit een probleem in de communicatie tussen de televisie en CI+ Module.

   

  Stap 1

  Ten eerste is het belangrijk dat u zeker weet dat deze televisiekanalen in uw abonnement zitten. U kunt dit controleren op MijnSKP. Daarnaast communiceert niet elke CI+ module met elk merk televisie en televisienetwerk. Informeer daarom bij voorkeur bij onze servicepunten wat de beste opties zijn, meldt daarbij nadrukkelijk wat voor televisie u heeft en dat u abonnee bent van SKP in Pijnacker.

   

  Stap 2

  De foutmelding kan ook te voorschijn komen als de CI+ Module en de televisie geen goed contact met elkaar maken. Haal daarom uw CI+ module uit de televisie en plaats deze weer terug. De authenticatie zal worden gestart. Dit kan maximaal 2 minuten duren.

   

  Stap 3

  Veel problemen kunnen worden opgelost door de fabrieksinstellingen van de TV te herstellen. Haal eerst de CI+ module uit de televisie.

  Ga in het menu van de televisie naar Fabrieksinstellingen (Raadpleeg de handleiding van u televisie hoe u dat kunt vinden).

  Tijdens de herinstallatie van televisie naar een kanaalbron. Kies hier altijd voor Cable-DVB-C  of Kabel.

  Tevens vraagt de televisie tijdens de herinstallatie naar een frequentie code en netwerk ID. Pas deze aan indien nodig.

  Frequentie: 554.000 (de hoeveelheid nullen is afhankelijk van uw TV)
  Netwerk ID: 8888
  QAM Formaat: QAM 64
  Symboolrate: (K-Baud): 6900

  Nadat de televisie volledig is ingesteld, zet u de televisie op NPO1. Plaats vervolgens de CI+ Module weer terug in de CAM-module. Controleer of alle zenders het weer doen.

   

  Stap 4

  Heeft u nog steeds dezelfde foutmelding. Dan kan uw televisie of uw CI+ module defect zijn. Test daarom de CI+ module in een andere televisie. Mocht u geen andere CI+ TV hebben, dan kunt u het controleren bij buren of vrienden. Ook kunt u het laten controleren bij SKP of bij onze servicepunten.

   

  Stap 5

  Werkt de CI+ module op een andere locatie wel, dan is vermoedelijk uw televisie defect. Neem daarvoor contact op met de leverancier van uw televisie.

 • Waarom kan ik de radiozenders niet vinden op mijn televisie?

  Heeft uw ontvanger of televisie geen 'TV/Radio'-knop? Tel dan 1000 bij het gewenste kanaalnummer op. NPO Radio 1 vind u in dit geval bijvoorbeeld terug op kanaal 1801 in plaats van op 801.

 • Ik wil een abonnement bij SKP, maar wel mijn huidige telefoonnummer meenemen

  Belt u nu via een andere provider en wilt u uw huidige telefoonnummer behouden? Dat kan. SKP kan dat bij de aanvraag van uw abonnement in gang zetten. Zeg in dit geval nooit zelf uw telefoonabonnement op. SKP kan dan namelijk uw nummer niet meer overnemen. Zodra uw nummer is overgezet naar SKP, wordt uw huidige telefoonabonnement beeindigd door uw huidige provider conform de voorwaarden. Heeft u bij uw aanmelding niet aangegeven dat u uw huidige telefoonnnummer wilt behouden, neem dan contact op met onze klantenservice.

  Het overzetten van uw nummer neemt gemiddeld 14 dagen in beslag. Let op dat SKP nooit uw overige diensten bij uw huidige aanbieder opzegt. U bent zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw eventuele televisie- en internetabonnement.

 • Ik haal niet de snelheid die bij mijn abonnement hoort. Hoe kan dit?

  Wanneer u de computer of laptop via een netwerkkabel aansluit op het modem zult u in principe de maximale internetsnelheid halen van uw abonnement. Er zijn een aantal factoren die de snelheid kunnen beinvloeden. 

   

  Kijk op http://speedtest.skpnet.nl voor meer informatie en een speedtest!

 • Ik mis opeens bepaalde apps om mijn televisie (NPO Start, Kijk, Skype etc). Hoe kan dat?

  De apps worden door de makers steeds verbeterd en geupdate. Het kan dan zijn dat de ontwikkelaar van de app heeft besloten om uw televisie niet meer te ondersteunen. Hierdoor wordt door de televisiefabrikant bij een nieuwe software update automatisch de app verwijderd. U heeft dan niet meer de mogelijkheid om deze app te gebruiken of opnieuw te installeren. Voorbeeld van een app die door meerdere televisiefabrikanten niet meer wordt ondersteund bij een televisie van een paar jaar oud is de KIJK app.

  Helaas heeft SKP hierop geen invloed.

 • Hoe gaat SKP met mijn privacy om?

  SKP vindt de bescherming van uw privacy belangrijk en heeft daarom een privacyverklaring opgesteld. De actuele privacyverklaring van SKP kan u terugvinden door te klikken op de volgende link: privacyverklaring

 • Hoe zit het met bellen in piek - en daluren?

  Bij SKP betaalt u bij 'Bellen basis' een regulier beltarief onafhankelijk of u overdag, in de avond of in in het weekend belt. Bij 'Bellen altijd' betaalt u geen extra belkosten voor gesprekken naar vaste telefoonnummers en mobiele nummers in Nederland. Heeft u 'Bellen daluren' dan betaalt u geen kosten voor gesprekken die gestart worden vanaf 19:00 uur tot de volgende ochtend 08:00 uur. Daarnaast het gehele weekend. Gesprekken naar het buitenland worden altijd in rekening gebracht.

 • Ondersteund SKP ook alarmcentrales en faxen?

  Alarmcentrales en faxen ondersteunen wij niet. SKP kan de goede werking hiervan niet garanderen. Een eventuele oplossing voor uw alarmcentrale is om deze om te laten bouwen naar IP.

 • Mijn smartcard werkt niet (meer)

  Als het nummer op uw smartcard niet begint met 4291..., dan bent u in het bezit van een oude smartcard die niet werkt op het netwerk van SKP. In dat geval dient u een nieuwe smartcard te kopen bij één van onze servicepunten.

 • Krijg ik bij SKP een vast of dynamisch IP-adres?

  Bij SKP krijgt u een dynamisch IP-adres. Dit kan voor lange tijd gelijk blijven, maar er bestaat de mogelijkheid dat deze wijzigt.

 • Ik wil naar SKP. Hoe gaat het opzeggen van mijn huidige aanbieder?

  SKP is aangesloten bij de Overstapservice Consumenten. Om de overstap naar SKP zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen hebben aanbieders een overstapservice ingericht voor internet, telefonie en tv.

  Wanneer kunt u gebruikmaken van de Overstapservice Consumenten?

  1. Uw huidige aanbieder ondersteunt de overstapservice
  2. U neemt bij uw huidige provider tenminste internet af.
  3. U vraagt een abonnement aan op hetzelfde adres

  Hoe werkt dat, overstappen met de Overstapservice Consumenten?

  Binnen de Overstapservice zegt SKP namens u uw huidige contract op. Op de dag dat u nieuwe abonnement actief wordt stopt uw huidige abonnement. Zo komt u niet zonder internet, telefonie en tv en heeft u geen dubbele kosten. Als u zich aanmeldt op onze website wordt u gevraagd of u gebruik maken van de Overstapservice en ziet u welke aanbieders de Overstapservice bieden.

  Zelf opzeggen

  Kunt u of wilt u geen gebruikmaken van de Overstapservice Consumenten? In dat geval zegt u zelf uw huidige contract op bij uw huidige aanbieder.

 • Kan ik Netflix bij SKP kijken?

  Uiteraard kunt u bij SKP naar Netflix kijken. Dit is mogelijk via een Smart TV, Apple TV of Google Chromecast. Als u deze verbindt met internet en de app van Netflix download, kunt u gebruik maken van uw Netflix account.

 • Kan ik mijn e-mailadres van SKP behouden als ik opzeg of overstap?

  Nee, dat is niet mogelijk. We zorgen er wel voor dat je e-mail eventueel nog 6 maanden doorgestuurd wordt. Het automatisch doorsturen van e-mails kun je zelf instellen via Mijn SKP. Op deze manier kun je bijvoorbeeld mails van je oude SKP e-mailadres doorsturen naar een nieuw e-mailadres.

  Hoe gaat dat in zijn gang;

  1. Nadat je abonnement is gestopt heb je nog 30 dagen om deze service in te stellen in Mijn SKP
  2. SKP stuurt alle e-mail berichten door naar een door de abonnee op te geven e-mail adres.
  3. Abonnee kan dit instellen voor al zijn e-mailboxen en -adressen (inclusief in gebruik zijnde aliassen). 
  4. Na instellen kan het e-mail adres waar naartoe doorgestuurd wordt niet meer worden gewijzigd.
  5. De abonnee kan doorsturen van e-mail instellen tot tenminste contracteinddatum in Mijn SKP.
  6. Het tot tenminste 6 maanden na contracteinddatum kosteloos doorsturen van e-mail geldt ook voor e-mailboxen en -adressen waarvoor reeds een e-mail ‘forwarding’ instelling bestond.

   

   

 • Wat is het verschil tussen SD, HD en UHD of 4K?

  Het verschil tussen SD, HD en 4K Ultra HD is de resolutie van het beeld. De beeldresolutie bepaalt uit hoeveel beeldpunten een beeldscherm bestaat. Hoe hoger de resolutie, des te scherper het beeld. SD kent een resolutie van 720 x 576 pixels. HD heeft een resolutie van 1280 X 720 pixels en 4K Ultra HD (UHD of 4k) heeft een resolutie van 3840 x 2160 pixels.

  SKP heeft naast SD-zenders, ook veel zenders van HD-kwaliteit. Ook heeft SKP 4K Ultra HD zenders in haar basispakket.