Sinds deze zomer biedt SKP ook internet en televisie via glasvezel aan in Nootdorp. Voor de lokale aanbieder van internet en tv was het een grote wens om ook Nootdorp van supersnel en voordelig internet te kunnen voorzien.

Met de uitbreiding naar Nootdorp is het gebied van SKP gegroeid met ruim 8.000 aansluitingen, naast de bestaande 14.000 in Pijnacker en Delfgauw.

De heer Postma was de eerste bewoner in Nootdorp die op het glasvezelnetwerk werd aangesloten en van de diensten van SKP gebruik kon maken. Hij zegt hierover: “Het is voor mij een verademing na de reguliere aanbieders. SKP heeft goede en snelle bereikbaarheid, zowel via de telefoon als de mail. De installatie verliep ook soepel.”
Rob Verkuil, directeur van SKP, geeft aan: “SKP kan sinds deze zomer ook internet en televisie aanbieden in Nootdorp. Als lokale aanbieder is dit voor ons een belangrijke uitbreiding. Nu kunnen inwoners van Nootdorp ook gebruikmaken van supersnel en voordelig internet en kwalitatieve tv. En dat samen met de ondersteuning van onze lokale servicepunten.”

Als eerste abonnee in Nootdorp krijgt de heer Postma een jaar lang gratis internet en televisie van SKP.

Foto: De heer en mevrouw Postma ontvangen uit handen van Rob Verkuil van SKP de waardecheque en een bos bloemen.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.