iTV

 

SKP iTV - Overal mobiel televisie kijken

Met onze mobiele app heeft u uw TV overal bij de hand. U kunt de app overal gebruiken waar u internettoegang heeft. Ook uw opnames zijn beschikbaar op uw mobiele apparaat.

U kunt nu de vernieuwde app op uw smartphone of tablet downloaden. De app is beschikbaar in de Apple App Store,in de Google Play Store, Android TV en in de Amazon Appstore (Amazon Fire TV). Met de app kunt u overal in de EU tv-kijken. Kinderen kijken onderweg dus hun series. live tv, programma’s terugkijken of naar opnames. Het kan allemaal.

Op dit moment bieden wij 49 tv-zenders en 60 radiozenders aan via de app. Naast landelijke publieke- en commerciele tv-zenders, zijn ook regionale en zelfs de lokale tv-zender Telstar TV beschikbaar op SKP iTV. SKP iTV is beschikbaar voor Alles-in-1 abonnees met internet en televisie van SKP.

Naast het basispakket, zijn ook de extra televisiepakketten beschikbaar. Wie FOX Sports Eredivisie of International, Ziggo Sport Totaal, Film1 of het Erotiekpakket heeft, kan deze zenders zien in de SKP iTV app. Ook zijn er een groot aantal radiozenders met o.a. de Stingray Music themazenders.

Nog geen internet van SKP? Meldt u dan eenvoudig aan via de volgende link: Aanmelden

Interactieve programmagids - Alles op het scherm

Met de interactieve programmagids van SKP iTV heeft u altijd een overzicht van huidige, aankomende en afgelopen programma's - tot 14 dagen vooruit en tot 7 dagen terug.

Herstarten - Uitzending gemist

Met de herstartfunctie kunt u eenvoudig een lopend programma vanaf het begin starten.

Pauzeren en spoelen - Ontspannen naar televisie kijken

Met de pauzeerfunctie kunt u een lopend programma met een druk op de knop pauzeren. U kunt later het programma hervatten, het programma terugspoelen naar de gewenste scene of het programma helemaal vanaf het begin kijken.

Opnemen - Meerdere uitzendingen tegelijkertijd?

Met de opnamefunctie kunt u zoveel programma's tegelijk opnemen als u wilt. En dit met een opslagcapaciteit van standaard 100 uur.

Persoonlijke herinneringsfunctie - Uw programma begint

Met de herinneringsfunctie gaat u de start van de ingestelde programma's niet meer missen. Zet een herinnering op voor een programma dat nog niet afspeelt.

Hoe inloggen?

U moet eerst de nieuwe app downloaden via de App Store, Play Store of Amazon App Store. De naam van de app is SKP iTV. Om de app te activeren heeft u een activeringscode nodig voor SKP iTV. De activeringscode kunt u zelf opvragen via Mijn SKP. In Mijn SKP wordt u gevraagd een pincode op te geven, waarna de activeringscode wordt getoond. Deze activeringscode voert u in de app en daarna kijkt u televisie. De volledige SKP iTV handleiding, een uitleg van de basisfuncties en de beschikbare zenders is terug te vinden op: Handleidingen

Meest gestelde vragen

 • Welke zenders zijn te bekijken via SKP iTV?
  • U kunt hier het actuele zenderoverzicht downloaden.
 • Welke zenders zijn beschikbaar voor Begin Gemist, Uitzending Gemist en Opnemen?
  • Zie hier de actuele lijst met de beschikbare zenders voor Begin Gemist, Uitzending Gemist en Opnemen
 • Op welke apparaten werkt SKP iTV
  • SKP iTV is beschikbaar voor zowel de mobiele telefoon, tablet, computer (via Chrome browser), Amazon Fire TV en Android TV.
 • Kan ik SKP iTV op een laptop of PC gebruiken?
  • Ja, u kan ook SKP iTV op een laptop of PC kijken. Dit is alleen mogelijk met de Google Chrome browser. Dit kan via de pagina tv.skpnet.nl.
 • Werkt SKP iTV ook op mijn TV?
  • SKP heeft een SKP iTV Set-top-box beschikbaar voor haar glasvezelabonnees. Voor klanten met een coaxaansluiting is dit in ontwikkeling. Heeft u de Amazon Fire TV of Android TV (Sony en Philips) op uw televisie? Dan kan u ook de SKP iTV app downloaden.
 • Kan ik SKP iTV naar mijn TV streamen (casten)?
  • Via de Chrome browser en de site tv.skpnet.nl is het mogelijk om te casten op de televisie. De ontwikkeling om vanuit de app te streamen heeft nog enige tijd nodig, verwachting uiterlijk Q3 2020.
 • Hoe meld ik een extra apparaat aan?
  • U kunt dit terugvinden in de handleiding die u kunt downloaden: handleiding
 • Hoe lang worden de opgenomen programma's bewaard?
  • Opgenomen programma's worden 365 dagen bewaard.
 • Op hoeveel apparaten is SKP iTV te downloaden?
  • U kunt SKP iTV downloaden op 3 apparaten en ook op 3 apparaten tegelijkertijd kijken.
 • Heb ik een smartcard nodig om de extra televisiepakketten te kijken op de SKP iTV app?
  • Nee, alleen moet u zich abonneren op het extra pakket.Wilt u ook de app's van zenders zelf gebruiken, dan heeft u wel een smartcard nodig.

 

Overige televisie apps

Bij SKP kan u ook uw favoriete sportwedstrijd, film of muziek online op uw computer, smartphone of tablet bekijken of beluisteren. Als u één van de extra zenderpakketten FOX Sports, Ziggo Sport Totaal of Film 1 heeft, dan kunt u in de hele Europese Unie online naar deze zenders kijken! De muziek-app van Stingray Music is voor al onze televisieabonnees beschikbaar. De details en activeringscodes van de verschillende apps vindt u terug in Mijn SKP