Op 17 augustus 2022 is er op de “Parochie H. Joannes de Dooperkerk” te Pijnacker een Huawei 5G zendmast van T-Mobile in gebruik genomen. Deze 5G frequentie kan instralen op binnenhuisversterkers, kabels, connectoren en televisies. Dit kan er toe leiden dat er verstoringen ontstaan in het televisiesignaal. Met name de zenders BBC en Net5 kunnen problemen ondervinden.

Via de de website Antennekaart.nl is een overzicht te zien waar de zendmast zich bevind.

Ons netwerk is afgeschermd van instraling tot en met het SKP aansluitpunt in uw woning. Veelal ziet u het aansluitpunt in de meterkast of in de woonkamer. Heeft u toch last van blokken in het beeld of uitval dan is het van belang om uw binnen aansluiting te testen.

Via een servicepunt kunt u tegen borg een testkabel afhalen. Deze kunt u aansluiten op de televisie en het SKP aansluitpunt. Is de verstoring nu weg dan zijn er nieuwe kabels of connectoren benodigd.

Let u er op dat u Kabel Keur kabels aanschaft, deze kabels zijn afgeschermd tegen instraling. U kunt ze aanschaffen bij onze servicepunten. Lees meer op Kabelkeur.nl

Mocht u toch nog problemen ondervinden neemt u dan contact op met onze helpdesk zodat we uw aansluiting in de woning kunnen controleren.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.