Uitbreiding van uw abonnement met FOX Sports

Kies nu voor uitbreiding van uw abonnement bij SKP met FOX Sports Eredivisie. FOX Sports Eredivisie kijkt u al voor slechts € 7,50 per maand. Als u nu kiest voor 12 maanden FOX Sports Eredivisie, kijkt u de eerste 3 maanden gratis naar live voetbalwedstrijden!

FOX Sports Eredivisie is de thuisbasis van het beste van het Nederlandse voetbal. Met drie kanalen boordevol live Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, KNVB Bekervoetbal en Nederlandse clubs in de UEFA Europa League, gepresenteerd door onder andere Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. Naast de honderden live wedstrijden blijft er op FOX Sports Eredivisie ook veel extra’s te zien: samenvattingen, Club TV van alle Eredivisie clubs, 90 Minutes en boeiende voetbaldocumentaires.

Naast de tv-kanalen, kunt u de wedstrijden ook kijken op uw mobiel met de FOX Sports app!

Voor dit pakket heeft u minimaal een televisieabonnement van SKP nodig, een smartcard en eventueel een CAM-module. De smartcard en CAM-module zijn te koop bij één van de SKP Servicepunten.

Om in aanmerking te komen voor deze actie vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen en te versturen. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per email.