Uitbreiding van uw abonnement met FOX Sports

Kies nu voor uitbreiding van uw abonnement bij SKP met FOX Sports Eredivisie. FOX Sports Eredivisie kijkt u al voor slechts € 7,95 per maand. Als u nu kiest voor 12 maanden FOX Sports Eredivisie, kijkt u de eerste 3 maanden gratis naar live voetbalwedstrijden en in full-HD!

FOX Sports Eredivisie is hét live voetbalkanaal van Nederland. Kijk met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden, inclusief uitgebreide voor- en nabeschouwingen onder leiding van presentatoren als Jan Joost van Gangelen en Milan van Dongen. Zij worden bijgestaan door een team van deskundige analisten met onder meer Kenneth Perez, Ronald de Boer, Arnold Bruggink en Hans Kraay jr. Naast de Eredivisie is er nog meer Nederlands topvoetbal te zien met veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie en het KNVB Bekertoernooi. En vanaf dit seizoen zenden we iedere zondag om 12.15 uur een wedstrijd uit de Vrouwen Eredivisie live uit!

Naast de tv-kanalen, kunt u de wedstrijden ook kijken op uw mobiel met de FOX Sports app of de SKP iTV app! Abonnees die reeds FOX Sports Eredivisie hebben, kunnen ook meedoen. Door het invullen, verlengen zij het Eredivisie abonnement met 12 maanden.

Voor dit pakket heeft u minimaal een televisieabonnement van SKP nodig, een smartcard en eventueel een CAM-module. De smartcard en CAM-module zijn te koop bij één van de SKP Servicepunten.

Om in aanmerking te komen voor deze actie vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen en te versturen. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging per email.