Op 18 maart start de Formule 1 weer. Tot vorig seizoen kon je de Formule 1 zien bij Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport Totaal heeft vanaf dit seizoen alleen de rechten voor de samenvattingen van alle vrije trainingen, kwalificaties, sprintraces en wedstrijden van de Formule 1.
Ook het succesvolle Race Café op vrijdagavond blijft bestaan en krijgt zelfs extra uitzendingen en wel op de zondagavond na afloop van iedere race. Op zaterdagavond zullen de hoogtepunten van de Formule 1-kwalificatie in een half uur durende uitzending te zien zijn. De presentatie van het Race Café blijft in handen van Rob Kamphues en ook vaste gast Robert Doornbos blijft bij Ziggo Sport te zien.

Wil je niet missen van de Formule 1
Ben je een echte fan van de Formule 1 en wil je de complete trainingen, kwalificaties en wedstrijden zien? Dan zijn er een aantal opties!

Viaplay
Viaplay is geen lineaire TV-zender maar een streamingsdienst, net zoals Netflix, Videoland, Youtube, Discovery+ en NLZiet dat ook zijn. Je kan Viaplay bekijken via de Viaplay App die op verschillende apparaten beschikbaar is. Viaplay en dus ook de Formule 1 is via elke internetprovider te zien, dus ook via SKP!
SKP is via haar branchevereniging NLconnect ook nog steeds in onderhandeling met Viaplay om te onderzoeken of wij het signaal kunnen aanbieden op een tv-zender. Helaas gaat dit niet lukken voor de eerste race op 18 maart…

Wat biedt Viaplay?
Kijk het hele Formule 1 seizoen 2022 live bij SKP met Viaplay. Volg alle vrije trainingen, kwalificaties en de races. Het live commentaar komt van de nieuwe presentatoren Amber Brantsen, Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk.
• Alle trainingen, kwalificaties en races
• Live commentaar en voor- en nabeschouwingen
• Onderweg kijken met de app

Wat kost Viaplay?
Je kijkt nu Viaplay al vanaf € 9.99 per maand.

Hoe neem ik een maandabonnement op Viaplay?
« KLIK HIER » om naar de website van Viaplay te gaan.

Alternatief voor Viaplay

Ben je een echte Formule 1 fan en gaat het je alleen om de Formule 1? Dan is er een goedkoper alternatief: F1 TV Pro. F1 TV Pro kost in Nederland € 7,99 per maand of € 64,99 per jaar. Voor dit geld krijg je dan alle beelden van de vrije trainingen, kwalificaties en races, maar ook van de onboard-camera’s van de coureurs. Wel moet je rekening houden met het feit dat Nederlands commentaar pas in de zomer wordt toegevoegd aan de livestream.


Daarnaast kun je alle sessies uit het voorprogramma bekijken, zoals de Formule 3, Formule 2 en Porsche Supercup. Ook zendt F1 TV Pro meer dan 650 historische races uit en zijn er exclusieve documentaires. Net als Viaplay is F1 TV Pro een streamingsdienst en kan via een goede internetverbinding bekeken worden middels een App of via een laptop/PC.

Hoe neem ik een maandabonnement op F1 TV Pro?
« KLIK HIER » om naar de website van F1 TV Pro te gaan.

🍪 Wij gebruiken cookies om je de beste gebruikservaring te kunnen bieden.