Film1 actie

Kies nu voor Film1 als aanvulling op je abonnement voor de duur van 12 maanden en kijk Film1 de eerste 6 maanden voor slechts € 5,- per maand! De resterende maanden betaal je het normale tarief van € 13,95 per maand. Je totale voordeel is dus ruim 53 euro! Heb je al Film1 bij SKP? Dan kan je ook meedoen aan deze actie.

Altijd een goede film!

Voor een geweldige samenstelling van premières,  nieuwe films en klassiekers zonder limiet is er maar één keuze: Film1. Zonder onderbrekingen van reclames ongelimiteerd films kijken op één van onze vier zenders of on demand op je TV, tablet of smartphone. Je kijkt Film1 in Nederland, maar ook over de grens zolang het binnen Europa is.

Onbeperkt en reclamevrij genieten van de beste films

Het aanbod van Film1 is zeer breed. Kijk naar premières, de nieuwste films én klassiekers. Allemaal in zeer goede beeld- en geluidskwaliteit en zonder onderbrekingen van reclames.

Houd je van harde actiefilms of lig je liever dubbel van het lachen? Film1 heeft vier themazenders die je helpen om de film te vinden van jouw favoriete genre. Vierentwintig uur per dag. Of je een comfortabele en rustige avond thuis wil met de familie, wilt genieten van een mooie arthouse film of meegesleept wil worden door een sterke dramafilm. Een ruime keuze aan films in alle genres.

Je vindt het allemaal op één van de themakanalen van Film1: Film1 Première, Film1 Action, Film1 Drama en Film1 Family.

Bekijk de beste films on demand, waar en wanneer je wilt!

Wil je niet wachten tot je favoriete film start? Met de Film1 App heb je altijd en overal toegang tot Film1. Bekijk de mooiste films van alle genres op je computer, laptop, tablet of smartphone. De Film1 App is ook te gebruiken met Chromecast. Ook kan je de kanalen van Film1 bekijken in de SKP iTV app!

Voor dit pakket heb je wel een smartcard nodig. Deze is te koop bij één van de SKP Servicepunten.